Black Friday pentru companii la evoMAG

In perioada 7 – 14 noiembrie, noi produse vor beneficia de reduceri de pana la 75% la evoMAG. Pe langa ofertele destinate segmentului consumer, evoMAG organizeaza Black Friday si pentru companii, acestea putand beneficia, pe langa discounturi semnificative la echipamente electronice, si de servicii personalizitate si gratuite.

Companiile pot achizitiona laptopuri de la 899 lei sau, in cazul laptopurilor strict dedicate segmentului de business, cu pana la 25% reducere, imprimante cu preturi reduse cu pana la 47%, routere wireless mai ieftine cu pana la 60%, televizoare cu preturi care pornesc de la 329 de lei, sau cu preturi reduse la jumatate, sisteme PC cu preturi mai mici cu pana la 27%, monitoare mai ieftine cu pana la 56% sau multifunctionale cu preturi mai mici cu pana la 35%.

La aceste oferte se adauga servicii de livrare gratuita indiferent de valoarea comenzii, termen de plata si limita de credit, consultanta, servicii de finantare, prioritate in solutionarea situatiilor de service, garantie extinsa pentru produsele achizitionate, inlocuirea produselor defecte pe perioada reparatiei acestora etc.

„Am ales sa organizam Black Friday si pentru companii pentru ca am observat un interes crescut din partea acestora in a investi in solutii tehnologice tot mai complexe. De asemenea, am observat ca firmele fac mai multe achizitii, cu o recurenta mai mare decat persoanele fizice si sunt mai fidele brandului. De asemenea, nevoile companiilor vizeaza produse premium si intotdeauna de ultima generatie, iar valoarea medie a cosului de cumparaturi este de aproximativ 1.000 de lei, cu 50% mai mare in comparatie cu cea a utilizatorilor individuali”, spune Mihai Patrascu, CEO evoMAG.

evoMAG este una dintre cele mai importante companii din industria de comert electronic din Romania. Magazinul online comercializeaza peste 170.000 de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, auto, de ingrijire personala, sport & fitness, asigurari si produse destinate nou-nascutilor. evoMAG a realizat anul trecut o cifra de afaceri de aproximativ 20 de milioane de euro, iar magazinul online este vizitat zilnic de peste 60.000 de persoane.