Biofach China se va desfășura timp de trei zile la Shanghai, în perioada 19 -21 septembrie 2023

Ediția din 2023 a BioFach China se va desfășura în perioada 19 – 21 septembrie 2023 la Shanghai. Evenimentul va avea loc la Centrul Internațional de Expoziții New Shanghai (SNIEC), unul dintre cele mai importante centre expoziționale din Asia, dotat cu infrastructură modernă și amplasat strategic în inima orașului Shanghai. Este organizat de Nürnberg Messe China Co., Ltd. în Shanghai.

BioFach China și Natural Expo China vor fi organizate pentru prima dată după pandemie. Organizatorii și-au propus să acopere noi domenii și să organizeze mai multe forumuri profesionale.

Bazându-se pe continuarea colaborării cu Academia Chineză de Inspectare și Carantină (CAIQ), precum și pe colaborarea cu Innova, companie de consultanță, dar și cu alte instituții, evenimentul va promova concepte, precum „natural”, „sigur” și „fără aditivi”, sistemul alimentar și agricultura durabile, conștientizarea necesității unui stil de viață sănătos și necesitatea protejării mediului.

La BioFach China, vor fi prezenți expozanți naționali și internaționali din domeniul băuturilor, alimentelor și vizitatori profesioniști din domeniul alimentar.

Biofach China din Shanghai este recunoscută drept cea mai importantă expoziție de produse alimentare organice și sustenabile din China. Din momentul înființării sale în 2007, acest eveniment anual a câștigat treptat importanță pe piața asiatică.

Expoziția cuprinde o varietate de teme, inclusiv alimente și băuturi organice, cosmetice naturale, textile sustenabile, produse de curățare prietenoase cu mediul și produse care promovează sănătatea. În plus, sunt prezenți expozanți din domenii conexe, precum certificare, logistică și marketing.

Biofach China servește drept platformă pentru producători, distribuitori, furnizori de servicii și profesioniști din industrie din întreaga lume pentru a descoperi cele mai recente tendințe și inovații în în domeniu și pentru a stabili relații de afaceri.

O caracteristică notabilă a târgului este programul de evenimente, care cuprinde diverse conferințe, seminarii și workshop-uri.

Se discută subiecte actuale legate de piața de alimente și băuturi organice, cum ar fi noile reglementări legale, tendințele în agricultura organică și soluții de ambalare durabile.

Târgul Biofach China promovează comerțul cu produse organice și susține dezvoltarea modelelor de afaceri durabile. Atrage mii de vizitatori din întreaga lume în fiecare an, inclusiv producători, distribuitori, restauratori, fermieri, reprezentanți de asociații și instituții, precum și jurnaliști specializați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.