Basarabia, un nou lant de magazine cu produse traditionale din Republica Moldova in peisajul bucurestean

Magazinele specializate, cu produse traditionale, au inceput sa-si faca din ce in ce mai mult loc pe piata romaneasca, o astfel de locatie, ce comercializeaza produse traditionale din republica Moldova fiind deschisa recent, in Bucuresti, pe bd. Stefan cel Mare. Acesta este cel de-al treilea magazin sub acest brand, celealte doua fiind situate unul in cartierul bucurestean Pipera si unul in Braila. Magazinele se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor, oferind produse naturale din Basarabia: vinuri, divinuri, bomboane, jeleuri, biscuiti si vinuri spumante.

“Grupul de magazine Basarabia s-a nascut din dorinta de a readuce in prim plan un concept inedit de magazine cu produse noi, naturale si traditionale din Republica Moldova. Am cautat inspiratie in istoria bogata a vinurilor moldovenesti aducand in magazine produse naturale originale si deosebite din Basarabia. Produsele proaspete si vinurile se combina spectaculos in magazine pentru a raspunde tuturor gusturilor. Pe cei ce adora dulciurile, ii asteptam cu bomboane, jeleuri, biscuiti si alte produse de cofetarie, in timp ce pentru iubitorii de vinuri bune, am incheiat parteneriate cu principalele case de vinuri din Republica Moldova astfel incat sa obtinem un asortiment larg de vinuri de calitate”, spune Arcadie Tantuc, proprietarul magazinelor Basarabia.

Primul magazin Basarabia a fost deschis cu numele Vinurile Basarabiei, in Braila, in martie 2014, iar in 2016, numele grupului de magazine a devenit Basarabia.

In ceea ce priveste produsele traditionale din Republica Moldova, pe piata romaneasca mai exista magazinele Bucuria, cunoscutul brand de bomboane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here