Băneasa, parteneriat cu Disney și Pixar pentru promovarea ultimei producţii animate Luca

Liderul pieţei din România de paste făinoase anunță parteneriatul cu două dintre cele mai mari branduri: Disney şi Pixar pentru promovarea ultimei producţii animate Luca.

“Luca” este o poveste amuzantă și emoționantă despre prietenie, ieșirea din zona de confort și o aventură de neuitat care le schimbă viața protagoniștilor – doi simpatici monștri marini adolescenți.
În atmosfera superbă a unui oraș de pe Riviera italiană, “Luca” este o poveste despre un băiat care are parte de o vară memorabilă, plină de înghețată, paste și călătorii nenumărate cu scooterul.

Băneasa a pregătit o promoţie în care aventura şi bunul gust al pastelor delicioase sunt cuvintele de ordine. Mecanismul promoţiei:

  1. Cumpără 2 pachete de spaghetti sau macaroni Băneasa participante la promoţie.
  2. Înscrie Bonul Fiscal pe aventuraitaliana.pastebaneasa.ro şi câştigă unul din sutele de premii pentru o experienţă de neuitat!

Campania se desfăşoară în perioada 16.06.2021 – 31.08.2021.

Premiile oferite în campania promoţională lansată de Băneasa sunt: biciclete Pegas, Kituri pentru vară inspirate de noul film Disney și Pixar şi, desigur, Paste Băneasa.

Aşadar, după o porţie zdravană de aventură pe însorita şi pitoreasca coastă italiană, Băneasa îi invită pe români să se bucure de o porţie de paste bine făcute!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here