Aurelia Vișan, Sales Manager Channel & Area Sales, Mondelēz International vine speaker la Retail & Horeca Distribution 2020

205

Aurelia Vișan, Sales Manager Channel & Area Sales, Mondelēz International vine speaker la Retail & Horeca Distribution 2020, eveniment organizat de Modern Buyer pe 19 martie 2020, la Brașov. Reprezentantul Mondelēz participă în panelul dedicat furnizorilor, în partea a II-a conferinței, panel care răspunde următoarei teme: “Parteneriatul dintre producători şi distribuitori, aşa cum este văzut de jucătorii importanţi din sectorul de producţie FMCG”.

Alături de ceilalți speakerii-invitați în acest panel, Aurelia Vișan va expune modelul existent de colaborare al companiei sale cu distribuitorii-comercianții/și operatorii HoReCa, precum și câteva propuneri de eficientizare a acestei relaţii. Cum se poate obţine plus valoare pentru toate verigile din acest lanţ? Cum se creează o strategie de afaceri win-win? – iată întrebările la care va răspunde Aurelia Vișan, dar și ceilalți invitați ai acestui panel.

Mondelēz International este o companie prezentă în aproximativ 150 de țări din întreaga lume și unul dintre cei mai mari producători de ciocolată, biscuiți, bomboane și băuturi răcoritoare sub formă de pulbere, precum și un mare producător de gumă de mestecat și de cafea.

Cu venituri de aproximativ 26 de miliarde de dolari în 2019, MDLZ are în portofoliu branduri globale și locale iconice, precum biscuiții Oreo, belVita și LU; ciocolata Cadbury Dairy Milk, Milka și Toblerone; bomboanele Sour Patch și guma Trident.
În România, compania este prezentă din 1994, după cumpărarea fabricii Poiana Produse Zaharoase din Brașov.

Ediţia cu numărul V a evenimentului anual dedicat industriei de distribuție produse FMCG – Retail & Horeca Distribution – reuneşte antreprenori şi manageri din întreaga ţară. Companiile din distribuția FMCG care și-au desemnat deja reprezentanții la eveniment sunt, după cum urmează: Amigo Intercost, ARB, Bere Băuturi București, CLD Wit, Cocos, Coralia, Diana Supermarket, Distrib, DRIM Daniel, Duo Ekart, Elboris, Flor Union, Geraico, Maialex, Nasticom, Nitela, Macromex, Original Serv, Potpuriu, Pro Soft, Punctual Comimpex, Resco Distribution, Safeway International, Slik Buzău, Armaco Distribution, Intercompany, Perpetuus, Derşidan.

Pe lângă dezbaterile din timpul conferinţei, vom organiza la Kronwell şi un Expo Hall, în care vom oferi furnizorilor posibilitatea de a prezenta distribuitorilor produsele lor, de a organiza degustări şi de a realiza discuţii aplicate pe marginea produselor.

După conferinţă, în seara zilei de 19 martie 2020, vom organiza la Hotel Kronwell o cină de afaceri. Business Dinner Retail & Horeca Distribution – un excelent prilej de dialog între antreprenorii din idustria de distribuție și partenerii lor din FMCG. Cina de afaceri va oferi invitaților posibilitatea de a găsi noi arii de colaborare, într-o atmosferă relaxată.

Înscrierile la cea de-a V-a ediție a Retail & Horeca Distribution sunt în plină desfășurare.

Rezervă-ţi loc la eveniment! Vino să comunici cu managerii şi antreprenorii din industria de distribuție, consolidează-ți relațiile profesionale, extinde-ți parteneriatele existente și bate palma cu viitorii tăi parteneri!