Auchan la RO Fruits & Vegetables Show: Cum poţi deveni furnizor în programele filiere naţionale şi regionale de produs?

La circa un an de la dezvoltarea parteneriatelor de tip filieră de produs cu fermierii din sectorul de fructe şi legume, Elena Dinu, Responsabil Filiere şi Lucian Cătănuş, Achizitor Fructe-Legume la Auchan România vin la RO Fruits & Vegetables Show pentru a oferi furnizorilor actuali şi viitori mai multe detalii cu privire la oportunităţile de colaborare pe termen scurt şi mediu. Cei doi vor prezenta primele patru proiecte implementate, vor vorbi despre procesul de selecţie al partenerilor, despre angajamentele comune asumate în faţa consumatorilor şi despre plus valoare pentru client.

Cu peste 280.000 m2 suprafaţă netă de vânzare, peste 10.000 de angajaţi, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan Retail România propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care este prezent un comerţ modern şi un concept de discount generalizat.

La începutul acestei luni am dat startul înscrierilor la evenimentul dedicat profesioniștilor care activează în industria de legume-fructe. Pe 21 noiembrie 2019, actorii importanți din domeniu – retaileri, operatori HoReCa, producători, importatori, distribuitori și furnizorii de soluţii și servicii – își dau întâlnire la hotelul Crowne Plaza din București pentru a lua parte la cel mai apreciat eveniment al industriei.

RO Fruits & Vegetables Show oferă acestora oportunitatea de a se conecta la tot ce e important în piață și la nevoile cumpărătorilor profesioniști.

RO Fruits & Vegetables Show, ediția 2019 este un eveniment de o zi, a cărui structură se bazează pe patru componente:
• Conferință – dezbateri în plen;
• Business Matchmaking – evenimentul oferă mai mult de 200 de posibilități de business, conectând factori de decizie de pe tot lanţul de producţie şi distribuţie;
• Expo Village – o agora modernă a sectorului de legume, expoziția organizată în cadrul evenimentului, este catalizatorul perfect al unei conversații de succes între achizitori, furnizori de produse, soluții și servicii dedicate industriei;
• Cocktail – Veranda Restaurant – încheiem ediția 2019 a RO Fruits & Vegetables Show cu un cockail într-un cadru relaxant, unde toți participanții vor avea oportunitatea de a aprofunda discuțiile demarate pe parcursul zilei.

Alţi speakeri confirmaţi

• Eugen Ştirbu, Manager Achiziţii Legume-Fructe, Profi România
• Daniel Costache, Team Leader Fruits & Vegetables REWE România;
• Irina Oprea, Category Group Manager, Mega Image;
• Ionuț Parfente, Consultant Achiziţii, IQ ARCONSULT;
• Valentin Barbu, Manager General, Comly by LacuRezii;
• Dorian Sveduneac, Director Comercial, Alma Viva Group;

Expo Village – O agora modernă a sectorului de legume – fructe, expoziția organizată în cadrul evenimentului este catalizatorul perfect al unei conversații de succes între furnizorii de produse, soluții și servicii dedicate producătorilor, importatorilor sau retailerilor. Fă-te vizibil, ia-ți stand la EXPO VILLAGE şi lasă-ţi soluţiile şi produsele să fie cartea ta de vizită!

Business Matchmaking. Sesiunile de matchmaking reprezintă unul dintre punctele tari ale evenimentului și pavează calea către încheierea de noi parteneriate comerciale.

Te așteptăm alături de noi și în acest an! Înscrie-te pe site-ul evenimentului, achiziționând unul din pachetele disponibile!