Paris Nikolopoulos este noul Franchise Country Manager Coca-Cola România

22
Paris Nikolopoulos, noul Franchise Country ManagerCoca-Cola România

Coca-Cola România anunță schimbări în conducerea operațiunilor locale. Activitatea Coca-Cola România va fi coordonată din această toamnă de Paris Nikolopoulos, noul Franchise Country Manager. Nicoleta Eftimiu a fost numită la conducerea operațiunilor Companiei Coca-Cola din Europa Centrală.


Paris Nikolopoulos are o vastă experiență în cadrul Sistemului Coca-Cola, unde a ocupat, în ultimii 15 ani, atât poziții locale, cât și regionale. În perioada 2004-2013 a activat în cadrul Coca-Cola HBC Elveția, ultima poziție deținută in cadrul organizației fiind cea de Chief Financial Officer. În 2013 s-a alăturat Companiei Coca-Cola, divizia Central Europe, în calitate de Commercial Finance Director, iar în martie 2016 și-a extins responsabilitățile, fiind promovat în funcția de Franchise Country Manager Elveția.

În calitate de Franchise Country Manager Elveția, Paris Nikolopoulos a avut un rol-cheie în dezvoltarea businessului, concentrându-se pe implementarea strategiilor companiei în contextul realităților locale.

Alâturi de echipa elvețiană si împreună cu partenerii de sistem Coca-Cola Hellenic, Nikolopoulos a susținut procesele de diversificare a portofoliului, adaptat trendurilor de consum și orientat spre nevoile publicului larg. Totodată, una dintre priorități a fost dezvoltarea a numeroase inițiative orientate către implementarea viziunii globale World Without Waste (O lume fără deșeuri).

Paris Nikolopoulos a studiat economia la University of Piraeus și deține o diploma de Master of Science acordată de Lancaster University. De-a lungul timpului, a participat la programe de leadership și management la London Business School și Harvard Business School.

“România este una dintre cele mai importante piețe pentru Sistemul Coca-Cola, cu o dezvoltare rapidă și multe idei inovatoare, de succes, în ceea ce privește portofoliul de produse și strategiile de marketing. Este o onoare pentru mine să preiau conducerea Coca-Cola România și să lucrez cu o echipă atât de talentată și entuziastă cum este cea de aici.”

„Pentru mine, această nouă funcție este o ocazie grozavă să cunosc îndeaproape o piață atât de interesantă și de vastă cum este cea românească. Vom continua strategia de inovare a produselor și vom rămâne puternic implicați în comunitate, în acord cu filozofia noastră de a avea un impact pozitiv în țările unde ne desfășurăm activitatea” – Paris Nikolopoulos, noul Franchise Country Manager, Coca-Cola România.

Pe de altă parte, din poziția de Franchise Director Central Europe, Nicoleta Eftimiu va coordona, începând cu această toamnă, activitățile companiei desfășurate la nivelul celor 6 țări din regiune: Elveția, Austria, Liechtenstein, Cehia, Slovacia și Ungaria, continuând strategia de dezvoltare a companiei. Promovarea Nicoletei Eftimiu vine ca urmare a rezultatelor excepționale obținute după doar doi ani și nouă luni petrecuți la conducerea operațiunilor locale, fiind de altfel prima femeie care a ocupat poziția de Country Manager Coca-Cola România.