Auchan extinde seria magazinelor de imbracaminte In extenso by Auchan

Retailerul francez Auchan a deschis in luna ianuarie a.c. un nou magazin de imbracaminte sub brandul sau In Extenso, in cadrul galeriei comerciale din Auchan Militari.
Unitatile In Extenso by Auchan comercializeaza circa 1.000 de articole de imbracaminte pentru femei, barbati, copii si bebelusi sub brandul propriu al retailerului. Produsele sub brandul In Extenso sunt fabricate in mai multe tari, inclusiv in Romania.
Primul astfel de magazin a fost deschis la finalul anului 2014 in Bucuresti, intr-un spatiu de 500 mp in cadrul galeriei comerciale din Crangasi, reprezentand un proiect-pilot care a fost apoi replicat si in alte galerii comerciale ale retailerului.

Majoritatea marilor retaileri detin branduri proprii si in segmentul imbracaminte si accesorii, articole care insa fac parte din sortimentaia magazinelor. De exemplu, Carrefour detine brandul Tex, Cora – Influx, Lidl – Crivit, LupiLu. Auchan este insa primul retailer din segmentul bunurilor de larg consum care isi deschide un magazin special destinat comercializarii colectiei de imbracaminte sub marca proprie.