Auchan a lansat programul de fidelitate MyClub Auchan

Auchan a lansat MyClub Auchan, un program de fidelitate tip club cu mai multe avantaje pentru clienți, printre care reduceri pe loc la cumpărături, bonusuri acumulate pe card, oferte personalizate și puncte de fidelitate. Înscrierea în club se realizează prin intermediul unui card de fidelitate care poate fi obținut atât în format digital, din aplicația Auchan sau de pe auchan.ro, cât și în format fizic, direct din magazine, de la casele de marcat sau de la Serviciul Clienți.

Programul MyClub Auchan este un program omnicanal, disponibil atât în hipermarketurile și supermarketurile Auchan, în magazinele de proximitate MyAuchan (cu excepția celor din Stațiile Petrom), cât și online, pe auchan.ro sau în aplicația Auchan.

Astfel, fiecare sesiune de cumpărături le aduce clienților 1 punct. Mai mult decât atât, la fiecare 10 lei cheltuiți la Auchan, clienții primesc câte 1 punct suplimentar, indiferent de valoarea cumpărăturilor. În funcție de punctele de fidelitate acumulate, Auchan își va surprinde clienții, oferindu-le acces la beneficii suplimentare precum livrări gratuite, vouchere personalizate, invitații la diverse evenimente, implicarea în programe de responsabilitate socială, dar și o serie de alte experiențe individuale sau pentru întreaga familie.

De asemenea, în MyClub Auchan clienții pot opta să primească oferte personalizate, în funcție de obiceiurile lor de achiziție și de preferințele de consum.

„Indiferent unde își fac cumpărăturile – în magazine sau online, indiferent că locuiesc într-un oraș cu prezență Auchan sau nu, românii înscriși în club, care își folosesc cardul la cumpărături, au acces la o serie de reduceri importante, oferte personalizate, produse exclusive, servicii și experiențe. Le propunem un program de fidelitate omnicanal, simplu de folosit, în care câștigul se adună la ei.”, a declarat Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan Retail România.

Pentru a avea acces la toate avantajele oferite de MyClub Auchan, cardul trebuie înregistrat în contul client, iar ulterior scanat la fiecare vizită în magazinele fizice sau în cel online. Pentru a consulta beneficiile acumulate, clienții vor putea accesa secțiunea „MyClub Auchan” din contul de client, din aplicația mobilă Auchan sau de pe auchan.ro, ca și de pe bonul fiscal emis pentru o achiziție făcută prin scanarea cardului de fidelitate.

Lansarea MyClub Auchan aduce și o tombolă specială: cei care și-au activat cardul în perioada 31 martie – 4 mai pot câștiga marele premiu – suma de 10.000 de Euro, echivalentul în RON, direct în contul câștigătorului, iar cei care utilizează cardul în această perioadă pot câștiga fie toate cumpărăturile înapoi, prin returnarea integrală a sumei cheltuite pentru toate cumpărăturile efectuate prin cardul MyClub Auchan în perioada respectivă, în limita a 10.000 lei/câștigător, în bonus pe card (10 premii), fie unul din premiile zilnice constând în 100 euro bonus pe card, fie unul din cele 100 de premii constând în 100 lei bonus pe card pentru cumpărături online sau în magazin.

Mai multe detalii despre programul MyClub Auchan, avantaje, tombolă, regulament, termene și condiții sunt disponibile pe site-ul companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here