Aspeti, partener al ediţiei a II-a a evenimentului „Legume-Fructe: Cum se vede sezonul actual Made in Romania pe lantul de aprovizionare”

Cu o experiență de peste 25 ani în domeniul ambalajelor pentru fructe şi legume, compania Aspeti susţine, în calitate de partener, dezbaterea iniţiată de Modern Buyer cu tema „Legume-Fructe: Cum se vede sezonul actual Made in Romania pe lantul de aprovizionare”, eveniment on line ce a ajuns la ediţia a doua.
Pe 28 Mai, de la ora 11.00, Mihai Măciucă, General Manager la Aspeti ne va împărtăşi perspectiva proprie cu privire la provocările fermierilor, evoluţia pieţei, cererile clienţilor în sezonul actual şi tendinţele pe termen scurt.
Aspeti este specializată în distribuţia unei game largi de ambalaje pentru fructe şi legume (caserole pentru struguri, căpşuni, zmeură, afine, mure, caise, prune, cireşe, roşii cherry, morcovi, salate, ciuperci etc. şi alveole pentru mere, piersici, pere), având posibilitatea de a răspunde unei cereri crescute din piață și de a-și diversifice, totodată, oferta. Ambalaje sunt mereu pe stoc în depozitele Aspeti, ele fiind produse de ILIP Italia, companie pe care o reprezintă în exclusivitate în România.

Lista vorbitorilor confirmaţi pentru ediţia a doua a evenimentului:

  • Daniel Costache, Team Leader al Departamentului de Achiziții, Penny Market
  • Radu Niculescu, Sales Director, MerryBerry
  • Mihai Măciucă, General Manager, Aspeti
  • Eugen Zbîrcea, Commercial Manager, Roua Coop

Ediţia a doua a dezbaterii on line cu tema „Legume-Fructe: Cum se vede sezonul actual Made in Romania pe lanţul de aprovizionare” va avea loc pe data de 28 Mai 2020, în intervalul 11.00 – 12.30.

Vom continua şi în această ediţie să vorbim despre bune practici adoptate de comercianţi şi fermieri pentru limitarea răspândirii Covid şi a distorsiunilor pe lanţul de aprovizionare, programele derulate de marile lanţuri de retail modern pentru achiziţia de fructe şi legume româneşti, în sezonul 2020, despre factorii de care depinde prezența la raft a produselor autohtone şi despre sprijinul acordat producției interne – ce soluţii au fost adoptate de către comercianţi, dar şi de către autorităţi şi cum se vor reflecta ele în raft.

Înscrie-te gratuit la eveniment!

Confirmați participarea și înregistrați-vă gratuit la eveniment accesând acest Link. Dacă întâmpinaţi dificultăţi în procesul de înregistrare sau aveţi întrebări pe marginea celor de mai sus, vă rugăm să ne contactaţi pe e-mail: cristi.brinca@modernbuyer.ro sau maria.hurduc@modernbuyer.ro. Evenimentul va fi găzduit pe platforma Zoom. Pentru participarea la conferință este necesară descărcarea și instalarea aplicației Zoom (https://zoom.us).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here