AROBS Transilvania Software a lansat o versiune nouă a aplicației pentru mangagementul flotei

TrackGPS, produsul de top al AROBS Transilvania Software, a lansat, în variantă beta, versiunea v4.0 a aplicației sale de management de flotă și oferă acces necondiționat tuturor clienților din portofoliu pentru testare. AROBS Transilvania Software a dezvoltat platforma pornind de la feedbackul exprimat direct de către clienți.

Astfel, toți clienții TrackGPS sunt invitați să testeze noua aplicație și să facă parte, în continuare, din procesul de dezvoltare a platformei, astfel încât aceasta să satisfacă cerințele specifice ale industriei din care fac parte. Fiecare feedback venit din partea clienților este analizat, standardizat și implementat din punct de vedere tehnic.

Inclusă în serviciile oferite de noua platformă TrackGPS v4.0, este și aplicația mobilă TrackGPS Fleet Management App disponibilă în Google Play, Apple App Store și Huawei AppGallery.

Tot ce au de făcut clienții actuali este să acceseze aplicația direct de pe TrackGPS.ro sau din platforma existentă și să se bucure de noua experiență.

Printre tehnologiile folosite pentru crearea noii aplicații TrackGPS V4.0 se numără: Angular, TypeScript, .NET Core, jsReports, RabbitMQ, MS SQL. Adaptarea experienței utilizatorului la platformă s-a realizat prin proiectarea unui sistem ușor de folosit cu diferite modalități de implementare a fluxurilor prin care clienții trebuie să treacă. Fiecare flux de lucru a fost gândit metodic prin organizarea sistematică a resurselor, astfel încât utilizatorii să poată obține datele de care au nevoie cu un număr minim de acțiuni, cu doar câteva click-uri.

TrackGPS, prin intermediul aplicațiilor web și mobile, dă posibilitatea tuturor managerilor de flote să își automatizeze operațiunile, să gestioneze în timp real atât vehiculele cât și șoferii, să își gestioneze costurile cu combustibilul și multe altele. Noul sistem de notificare pe telefon, prin email și memento-uri îmbunătățește substanțial comunicarea în interiorul organizației prevenind apariția situațiilor de urgență.

Noua aplicație web folosește complexitatea procesului tot mai mare a colectării de date de la vehicule pentru a crea un instrument pe care clienții noștri se pot baza când iau deciziile de business.

AROBS, prin TrackGPS, este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de monitorizare flotă de pe piața din Europa Centrală și de Est, având clienți cum ar fi companii de distribuție a produselor alimentare, servicii de utilități publice, întreprinderi agricole și companii de distribuție și curierat, din peste 10 țări europene.

Grupul de firme AROBS a avut cifra de afaceri de 45,7 milioane Euro, în 2019, dintre care serviciile de monitorizare flotă ( divizia TrackGPS și compania SASGrup din București) s-au apropiat de 10 milioane Euro.

TrackGPS este prezent în Ungaria și Republica Moldova, iar, începând cu 2017, este activ și e piața din Asia de Sud Est, prin deschiderea biroului din Indonezia.