AFI Cotroceni continuă politica de dezvoltare și atrage noi chiriași

AFI Cotroceni, cel mai mare mall din țară, a deschis un nou magazin la final de 2020. Flanco, Nike, Styland, Colin’s, my Geisha, PUPA Milano, CUPIO, I’MOD Flowers, Leonidas si Sokolov sunt brandurile care completează mixul de chiriași în AFI Cotroceni.

Cu o suprafață totală de 240.000 m2 și închiriabilă de 88.500 m2, AFI Cotroceni înglobează cele mai multe magazine pe metru pătrat din țară, oferind o gamă completă de cumpărături, servicii si divertisment.

„În această perioadă provocatoare ne-am concentrat ca AFI Cotroceni să fie un loc sigur unde să îți faci cumpărăturile și cu efortul întregii echipe am reușit. De asemenea, ne-am propus să fim anul acesta destinația perfectă pentru pasionații de fashion și beauty și am adus în AFI Cotroceni câteva branduri internaționale și locale atractive așteptate de consumatorii noștri. Continuăm și în anul 2021 planul de dezvoltare propus, să ne reinventăm constant, să fim aproape de comunitatea AFI Cotroceni și să ne adaptăm la cerințele acesteia, acordând o atenție mare experiențelor”, a declarat Sorin Scîntei, Director General, AFI Cotroceni.

Pentru cumpărături în deplină siguranță, AFI Cotroceni a fost primul mall care a implementat un set complex de măsuri pe care toți clienții și chiriașii l-au respectat, lunar, cheltuielile operaționale pentru respectarea și întreținerea acestor măsuri fiind de 50.000 euro.

La finalul unui an atipic, AFI Cotroceni lansează campania de Craciun “Dăruiește-ți un nou început” care vine în întampinarea tuturor clientilor cu o notă de speranță și optimism pentru anul ce va urma, dar și cu o mulțime de premii și vouchere de cumpărături. Având in vedere că numărătoarea inversă a început, iar magia Crăciunului este din ce în ce mai aproape, clienții sunt așteptați în mall pentru se bucura de toate surprizele oferite de magazinele partenere, dar și pentru a avea parte de cea mai plăcută experiență de shopping in alegerea cadourilor pentru cei dragi.

Inaugurat în 2009, AFI Cotroceni este cel mai mare mall din România, cu o suprafață comercială închiriabilă de peste 90.000 mp. AFI Cotroceni pune la dispoziția clienților săi zeci de branduri de fashion & accesorii, electronice sau home & deco, cel mai mare food court dintr-un spațiu comercial din România, dar și o zonă generoasă de entertainment, care cuprinde numeroase oportunități de petrecere a timpului liber. Dintre acestea, cele mai apreciate de vizitatori sunt patinoarul indoor sau Museum of Senses – un spațiu expozițional care propune o călătorie într-o lume a senzațiilor și iluziilor optice.

AFI Ploiești a fost inaugurat în octombrie 2013, în urma unei investiții de peste 50 milioane euro. Mall-ul oferă o suprafață închiriabilă (GLA – gross leasable area) de 34.000 metri pătrați pe două etaje, găzduind peste 100 de branduri naționale și internaționale, o zona de food court și un cinema cu 6 săli. În 2019, AFI Ploiești a fost evaluat la 68 milioane euro, traficul zilnic ridicându-se la 17.000 de vizitatori.