Andrei Pascu, Cooperativa Rodagria, speaker la Ro-Fruits & Vegetables Show 2019

41

Andrei Pascu, acţionar al Cooperativei Agricole Rodagria, înfiinţată în 2017 în Ogoru, judeţul Călăraşi, se va alătura panelului din partea a doua a conferinței Ro-Fruits & Vegetables Show, din 21 noiembrie, la Crowne Plaza. Alături de ceilalți fermieri, invitatul nostru va răspunde temei lansate de Modern Buyer: “Provocările antreprenorilor din agribusiness: cum îţi remodelezi businessul pentru a răspunde nevoilor din retail şi HoReCa”

Ferma își comercializează produsele (cireșe, căpșune, zmeură, afine și mure) în comerțul modern, dar și în magazine de colţ, administrate independent. La fermă se folosește un procedeu de decontaminare naturală, fără produse chimice, iar membrii cooperativei dețin camere şi camioane cu atmosferă controlată.

Noutatea anului 2019 pentru Rodagria o reprezintă introducerea liniilor de procesare pentru uscarea fructelor, îngheţată şi sucuri de fructe.

“Partea de producție reprezintă 60% – 70%, iar partea de procesare va reprezenta de aici înainte 30% – 40%.” a anunțat Andrei Pascu.

Alți speakeri confirmați la conferința Ro-Fruits & Vegetables Show 2019:


RO-Fruits & Vegetables Show, locul de întâlnire cu profesioniști valoroşi din industrie

Pe 21 noiembrie 2019, actorii importanți din industrie – retaileri, operatori HoReCa, producători, importatori, distribuitori și furnizori de soluţii și servicii – își dau întâlnire la hotelul Crowne Plaza din București pentru a lua parte la cel mai apreciat eveniment al industriei.

RO-Fruits & Vegetables Show 2019 este un eveniment de o zi, a cărui structură se bazează pe patru componente:
• Conferință – dezbateri în plen;
• Business Matchmaking – evenimentul oferă mai mult de 200 de posibilități de business, conectând factori de decizie de pe tot lanţul de producţie şi distribuţie;
• Expo Village – o agora modernă a sectorului de legume, expoziția organizată în cadrul evenimentului, este catalizatorul perfect al unei conversații de succes între achizitori, furnizori de produse, soluții și servicii dedicate industriei;
• Cocktail – Veranda Restaurant – încheiem ediția 2019 a RO Fruits & Vegetables Show cu un cockail într-un cadru relaxant, unde toți participanții vor avea oportunitatea de a aprofunda discuțiile demarate pe parcursul zilei.

Expo Village – O agora modernă a sectorului de legume – fructe, expoziția organizată în cadrul evenimentului este catalizatorul perfect al unei conversații de succes între furnizorii de produse, soluții și servicii dedicate producătorilor, importatorilor sau retailerilor. Fă-te vizibil, ia-ți stand la EXPO VILLAGE şi lasă-ţi soluţiile şi produsele să fie cartea ta de vizită!

Business Matchmaking – Sesiunile de matchmaking reprezintă unul dintre punctele tari ale evenimentului și pavează calea către încheierea de noi parteneriate comerciale.

Te așteptăm alături în acest an! Înscrie-te pe site-ul evenimentului, achiziționând unul din pachetele disponibile!