Andreea Lica este noul Strategy Manager la Domeniile Averești

Andreea Lica este noul Strategy Manager la Domeniile Averești

Cu o experiență de 25 de ani în marketing și publicitate, dintre care ultimii cinci ani și jumătate petrecuți în industria vinului, Andreea Lica se alătură echipei de management a Domeniilor Averești.

După ce a contribuit major la creșterea brandurilor aflate sub umbrela Viticola Sarica Niculițel/Caii de la Letea și Domeniile Prince Matei din poziția de marketing manager, Andreea Lica se alătură unei echipe entuziaste pentru a construi în continuare branduri de vin solide, pe plan local și internațional.

Anterior experienței sale în lumea vinului, Andreea Lica a fost antreprenor în publicitate din poziția de proprietar al agențiilor Medes Advertising și 4U Bright Ideas. De asemenea, timp de aproape doi ani, Andreea Lica a fost consultant la cel mai mare mall din Panama City (Albrook Mall).

Licențiată în drept, în 2021 Andreea Lica a finalizat și studiile de Master la Facultatea de Horticultură din cadrul UASMV – Tehnologii performante, marketing și management vitivinicol.

“Intrarea mea în industria vinului a fost cea mai înțeleaptă decizie pe care am putut să o iau! Produsul este fascinant și oamenii care contribuie la realizarea lui, de asemenea. Venirea mea la Domeniile Averești o văd ca pe o încununare a muncii mele din ultimii ani, o provocare pe care am acceptat-o cu plăcere. Atunci când ai un vin excelent și capacitatea de a-l realiza, o echipă profesionistă și entuziastă și resursele necesare, nu rămâne decât să-mi folosesc tot know-how-ul pentru ca Domeniile Averești să ajungă unul dintre cei mai importanți jucători din industria vinului. ” – Andreea Lica, Domeniile Averești.