Alte sase magazine foste Bricostore vor deveni Brico Dépôt

481

Operatorul britanic de bricolaj Kingfisher a demarat lucrarile de transformare pentru alte sase magazine foste Bricostore, situate in Suceava, Focsani, Braila, Drobeta Turnu Severin, Calarasi si Constanta.
”Procesul de reamenajare se realizeaza cu usile deschise. Acest fapt ofera clientilor posibilitatea sa-si achizitioneze produsele necesare amenajarii locuintei, chiar si pe perioada desfasurarii lucrarilor, la aceleasi standarde de inalta calitate pe care Brico Dépôt le impune de mai bine de 20 de ani de la deschiderea primului sau magazin”, se precizeaza in comunicatul emis de retailer.
Lucrarile au inceput cu transformarea spatiului dedicat materialelor de constructii (BATI) si continua cu modificarea suprafetei interne a magazinului.
„Pana in prezent am transformat si deschis opt unitati, in urma unui proces complet, in care fiecare angajat si colaborator a fost implicat pentru a incheia in timp util reconfigurarea magazinului dupa structura Brico Dépôt. Suntem aproape de finalizarea tuturor unitatilor achizitionate anul trecut, ceea ce ne permite sa vedem viitorul cu optimism si incredere. Depocratia preturilor mici continua! In curand si pentru clientii din Suceava, Focsani, Braila, Calarasi, Drobeta Turnu Severin si Constanta’’, a declarat Patrick Papot, Director General Delegat Brico Dépôt.
Sub brandul Brico Dépôt, ce apartine companiei britanice Kingfisher, functioneaza in prezent opt puncte comerciale: trei in Bucuresti – Pantelimon, Orhideea si Chiajna si cinci in tara, in Ploiesti, Pitesti, Brasov, Arad si Oradea.
Retailerul britanic a cumparat magazinele Bricostore in iunie 2013, pentru suma de 35 milioane lire sterline cash si asumarea datoriei de circa 35 milioane lire, ce a fost achitata la scurt timp dupa preluare.
Kingfisher este prezent in noua tari din Europa si Asia, iar principalele sale branduri sunt B & Q, Castorama, Brico Depot si Screwfix.