Profi a deschis primul său depozit cu temperatură controlată

În această săptămână, rețeaua Profi a început primele livrări de marfă către magazine de la noul său depozit, primul care acoperă atât produse proaspete, cât și congelate. Noua unitate logistică a retailerului Profi, amplasată în cadrul CTP Park Bolintin Deal, poate primi zilnic marfă de la 150 de camioane mari și poate încărca 200 de camioane de distribuție. Depozitul acoperă întreaga gama de temperaturi: ambient-dry, temperatură controlată – fresh și congelate.


“Este primul nostru astfel de depozit, dar el va fi urmat și de altele,” a declarat Pawel Musial, directorul general Profi. „În 2022 vom avea depozite cu temperatură negativă în întreaga țară. Ele vor fi independente și vor avea posibilitatea să atragă până și mici furnizori locali care nu dețin o astfel de infrastructură proprie.”


Cu peste 21.000 de angajați în mai bine de 1.330 de magazine proprii și magazine agent prezente în 600 de localități, Profi este cel mai mare angajator privat și totodată rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România.