Afacerile Senior Software au crescut cu peste 42% în 2017

315

În 2017, Senior Software și-a dublat profitul și a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de peste 42% față de anul anterior, ajungând la 20,4 milioane lei. Pe parcursul întregului an, compania a implementat soluții software customizabile pentru afaceri din diferite domenii precum FMCG, sectorul serviciilor medicale private, industria de mobilă, de materiale de construcții și nu numai.

Beneficiile sistemelor implementate au determinat rezultate încă din primele luni după implementare:
 Rețeaua privată de sănătate Regina Maria și-a optimizat procesul de bugetare. Utilizând sistemul CPM, reprezentanții companiei pot vizualiza grafic și analiza în timp real variații de tip ‘PreviousYear vs. BudgetYear’ pentru încasări, cheltuieli și profit.
 Companii precum Secom, Romcarbon sau Eldon Group au obținut control deplin asupra fluxurilor de bugetare și analiză financiară și și-au îmbunătățit capacitatea de prognoză tot cu ajutorul soluției pentru managementul performanței.
 Miababy.ro și-a optimizat fluxurile de lucru din depozit cu soluția WMS pentru E-commerce. Cel mai nou magazin online pentru bebeluși livrează în prezent 80% din comenzi în aceeași zi și le poate procesa chiar și în 15 minute.
 Jucători cheie din industria alimentară și a băuturilor alcoolice precum Delaco, Pambac și Alexandrion Grup și-au îmbunătățit acuratețea livrărilor până la 99% și au un control deplin asupra stocurilor, cu ajutorul soluției WMS pentru managementul depozitului.
 Flexibil, Antares România și Sipa Engineering România și-au optimizat procesul de producție prin implementarea sistemelor APS și MES. Companiile și-au redus costurile de fabricație, au sincronizat achizițiile de materii prime cu producția efectivă și își planifică mai eficient activitățile și necesarul de materiale.
 Energy Gas Provider, Cafea Fortuna și Bauder sunt câteva dintre companiile care în 2017 și-au automatizat operațiunile și își monitorizează activitățile în timp real cu ajutorul soluțiilor ERP și BI. În același timp, Jollycontor Impex estimează creșteri de 20 – 25% a eficienței în aprovizionarea mărfurilor și de până la 30% a productivității angajaților, după implementarea celor două sisteme.

“Toate soluțiile noastre sunt flexibile și pot fi adaptate conform cerințelor clientului, cu posibilități avansate de customizare. Nu în ultimul rând, sistemele software sunt însoțite de servicii pe măsură, fiind susținute de către echipe dedicate, specializate pe verticale de business și sistemele aferente. Toate acestea ne recomandă ca fiind un furnizor de încredere, ce oferă rezultate palpabile clienților săi”, a declarat Daniel Toma, Director General Senior Software.

Fondată în 2003, Senior Software a realizat peste 400 de implementări de succes, utilizând cele mai noi tehnologii de la Microsoft alături de platforme testate la nivel internațional precum Tableau Software sau Logistics Vision Suite de la Mantis Informatics. Compania își desfășoară în prezent activitatea în patru locații din România (București, Constanța, Cluj, Iași) cu o echipă formată din peste 150 de angajați, fiind unul dintre principalii funrnizori de sisteme software integrate din România.