Adrian Pascu, Vicepresedinte Comercial Danone Rusia

Adrian Pascu, in prezent Director General Danone Romania, Bulgaria si Tarile Adriatice, a fost  numit Vicepresedinte Comercial Danone Rusia, Divizia Lactate, si va raporta catre Directorul General Danone Rusia, Divizia Lactate. Incepand cu data de 6 martie 2017, Adrian va coordona operatiunile comerciale ale companiei, cu o cifra de afaceri de peste 1,3 miliarde euro.

„Este o oportunitate profesionala extraordinara, care ma bucura si ma obliga in acelasi timp. Este un motiv de mandrie ca multi manageri din Romania sunt apreciati si promovati la nivel international de catre compania Danone.  In acelasi timp sunt mandru de ceea ce am reusit sa realizam in ultimii aproape doi ani si sunt sigur ca echipa puternica din Danone Romania va continua dinamica pozitiva a companiei. Avem un centru regional solid de productie in Romania, cu o performanta recunoscuta international in companie, si suntem in crestere pe segmentele pe care avem diferentiere puternica, asa cum este cel de sanatate activa sau cel de produse pentru copii. Din pozitia de lider pe segmentul de iaurt am contribuit atat la dezvoltarea categoriei, cat si a partenerilor locali, asa cum sunt furnizorii de lapte pentru fabrica din Bucuresti, iar echipa locala se va concentra in continuare pe aceste directii”, declara Adrian Pascu.

Responsabilitatile lui Adrian vor fi preluate temporar, pana la anuntarea inlocuitorului, de catre Paolo Maria Tafuri, Director General Danone pentru regiunea Europa Centrala si de Est.

Este a doua experienta pentru Adrian Pascu in Danone Rusia, unde a mai detinut pozitia de Director de Vanzari pentru Divizia Moscova timp de aproape doi ani, intre 2013-2015. Anterior el a ocupat diverse pozitii de conducere in departamentul de vanzari din cadrul Danone Romania, contribuind semnificativ la dezvoltarea companiei si consolidarea pozitiei de lider pe segmentul de iaurt. Adrian Pascu este absolvent al Facultatii de Fizica, Universitatea din Iasi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.