Adina Crăciunescu, Managing Partner al grupului DIANA, speaker-invitat la conferința Retail 2021: Câştigător în proximitate

Cu o vechime de 30 de ani pe piața industriei cărnii și a retailului alimentar, grupul de companii Diana este un business de familie 100% românesc. Despre expansiunea și managementul rețelei de magazine Diana, ne va vorbi invitata noastră, Adina Crăciunescu, Managing Partner al grupului, cea care coordonează în prezent și activitatea departamentului de Marketing al grupului. Vă prezentăm, în continuare, temele propuse spre dezbatere în cadrul conferinței Retail 2021: Câştigător în proximitate, organizată de Modern Buyer, pe 21 mai 2021.

Subiecte pe care le vom aborda în cadrul conferinței:

-Expansiunea în 2020 şi 2021 pe formatul de proximitate (exemple de deschideri, investiţii, remodelări)
-Diferenţiere între jucătorii de proximitate. Care sunt elementele ce pot genera diferenţiere: sortiment, pozitionare, strategii promotionale etc;
-Misiuni de cumpărare în proximitate – implicaţii asupra strategiei retailerilor și furnizorilor FMCG;
-Câştigător în proximitate – pe ce mizează atât retailerii, cât şi parteneri lor, furnizorii, pentru a câştiga în segmentul de proximitate? Care sunt provocările acestui format şi ce soluţii funcţionează?
-Strategia win – win în formatul de proximitate, pe înţelesul antreprenorilor și producătorilor FMCG (aici vom afla ce condiții impun retailerii partenerilor din FMCG, dar și cum își propun să le susțină producția).

Retail 2021: Câştigător în proximitate va avea loc în format digital, pe My Connector, o platformă web inovativă (ce asigură accesul live la sesiunile de prezentări, schimbul de cărți de vizită cu partenerii din sectorul de business, discuții one to one cu alți participanți, înainte și în timpul evenimentului, posibilitatea de a adresa întrebări și interveni în dezbatere, vizite în zona Expo Area).

Informații despre modalitățile de participare la acest eveniment, dar și despre cum puteți dobândi calitatea de partener al evenimentului, puteți obține de la echipa Modern Buyer, prin e-mail: aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro; maria.hurduc@modernbuyer.ro și la telefon +40 767 118 833, respectiv +40 729 880 041.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here