5 to go deschide la Paris

5 to go a deschis prima unitate internațională la Paris, pe Rue de Cotte 16, în cadrul unui parteneriat cu Donuterie, un business care deține în acest moment 17 unități la nivel național și alte șapte în Europa (Franța, Belgia și Marea Britanie). Urmează încă patru deschideri, deja planificate în Le Havre, Le Mans, Bruges și o nouă unitate la Paris.

5 to go Coffee Corner, Paris.

Prima deschidere internațională este un pas important pentru lanțul 5 to go, unde sistemul de franciză este al doilea cel mai mare din lume, iar 10% din PIB provine din afaceri în franciză. În următoarea lună, o nouă țară va simți aroma de cafea 5 to go: Marea Britanie, unde se va deschide un 5 to go Coffee Corner împreună cu Donuterie. Și aici, planul de extindere vizează dezvoltarea unei master francize, alături de un partener local, până la final de 2021.

Conceptul 5 to go Coffee Corner se bazează pe simplitate, oferind produse la preț fix, abordat progresiv de la 1 euro și până la 5 euro.

Planurile de extindere la început de drum. În a doua jumătate a anului, 5 to go începe extinderea în Franța printr-o master franciză cu planuri de dezvoltare mai ales în orașele medii și mici ca număr de populație, cu un obiectiv de deschidere a zece unități, în primul an.

„Parteneriatul cu Donuterie creează premise de dezvoltare comună, cu impact pozitiv asupra performanțelor de vânzări. Prin introducerea 5 to go Coffee Corner estimăm o creștere a cifrei de afaceri între 20% și 30% pe unitate, cu obiectivul de a ajunge la o cotă egală de vânzări între cafea și donuts, așa cum se întâmplă în marile lanțuri internaționale asemănătoare ca model de business. Asocierea între 5 to go și Donuterie nu este întâmplătoare. Statistic, cel mai bine vândut produs asociat cu cafeaua este donuts, iar acest parteneriat ne va ajuta să consolidăm afacerea prin crearea de oportunități de consum adiacente”, a declarat Radu Savopol, cofondator 5 to go.

„Am început colaborarea cu 5 to go acum un an și jumătate și am ajuns la peste 100 de unități în care suntem parteneri. Am descoperit în acest timp sinergii la nivel de produse, dar și de viziune. Am făcut acest pas internațional sigur fiind că putem replica succesul național, de această dată la scară europeană”, a completat Dan Olteanu, fondator Donuterie.

Afacerea 5 to go datează din 2015, iar în prezent a depășit pragul de 250 de unități și este cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est. Radu Savopol și Lucian Bădilă sunt fondatorii 5 to go, cei care au adus pe piața HoReCa din România conceptul inovator de preț unic pentru toate produsele comercializate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here