Bogdana Gheorghe, Managing Director, RetailZoom România este speaker la evenimentul cu tema „Legume-Fructe: Raftul Bio”

Bogdana Gheorghe, Managing Director, RetailZoom România, este invitata Modern Buyer în calitate de speaker la evenimentul cu tema „Legume-Fructe: Raftul Bio”. În prezentarea sa: Fructele și legumele BIO – rezervor de oxigen în retail, Bogdana va parcurge câteva dintre elementele cheie în evoluția acestui segment de produse:

  • evoluția vânzărilor bio fresh în ultimii ani
  • ponderea produselor bio în total fructe și legume, apoi pe fiecare segment
  • topuri ale produselor bio în fructe și legume
  • prețuri pentru fructe și legume bio vs nonbio.

Organizat de Modern Buyer pe data de 17 Iunie 2021, evenimentul „Legume & Fructe: Raftul BIO” va avea loc la Crowne Plaza Garden, în intervalul orar 16:00 – 20:00, și este primul din acest an desfășurat în format fizic.

Avem convingerea că agricultura ecologică reprezintă o șansă pentru România, iar prin conținutul oferit și prin intermediul speakerilor-invitați, vom puncta argumentele în favoarea dezvoltării unui business în acest segment.

Evenimentul „Legume & Fructe: Raftul BIO” oferă oportunități excelente de networking între producători, importatori, distribuitori și marile rețele comerciale, dar și cu furnizorii de servicii conexe.

Cu același prilej vom lansa și publicația digitală „Legume&Fructe: Raftul Bio” în care vom prezenta informații actuale despre dinamica pieței de fructe și legume BIO, profilul consumatorilor, interviuri cu fermieri, rezultatele analizelor la raft din retailul modern și alte informații utile fermierilor și comercianților.

Vă aşteptăm, aşadar, alături de noi, la dezbaterea din 17 iunie 2021, care va fi urmată de un cocktail. Informații despre modalitățile de participare la acest eveniment, dar și despre cum puteți dobândi calitatea de partener, puteți obține direct de la echipa Modern Buyer, prin e-mail: aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro; maria.hurduc@modernbuyer.ro și la telefon +40 767 118 833, respectiv +40 729 880 041.

PARTENERII EVENIMENTULUI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here