10 speakeri confirmați la Private Label Innovation Show, ediția 2018

Patru lanțuri de retail modern au răspuns până acum invitației de a-și prezenta proiectele de marcă proprie la ediția cu numărul VII a evenimentului cu tema Private Label Innovation Show organizată de Modern Buyer pe data de 21 Septembrie 2018 la hotelul Crowne Plaza din București:
– Adina Andrei, FMCG Buying Director, Carrefour România;
– Maria Movileanu, Director Food & Non Food, Kaufland România;
– Anca Gândea, Manager Achiziții FMCG, Cora România
– Feliciu Paraschiv, Owner, Paco Supermarket

Performanțele mărcilor proprii în România și în Europa, în diferite categorii, rolul acestora și poziționarea lor, tendințele pe piața internă și europeană vor fi reflectate de alți doi invitați, respectiv Claudia Lascăr, International Client Manager la compania de cercetare Nielsen și Dan Balica, Food & Nutrition Analyst, Euromonitor International.

Tot despre tendințe și oportunități în diverse categorii de produse vor vorbi și alți invitați precum: Andrea Masiero (Retail & Co-packing Manager, Tetra Pack Europe & Central Asia), Rembold Susanne (Global Product Manager MultiSense, Döhler), Ilias Papageorgiadis (CEO, More Bio Commerce) și Nicolae Blaga (Director General, Sole Mizo). Dezbaterile sunt împărțite în două sesiuni:

I: Date de piață care reflectă evoluția industriei de private label în România și în Europa;
II: Proiectele implementate în retailul local și european, în segmentul FMCG și non food.

Vom prezenta atât proiectele și inovațiile lansate de lanțurile de retail în segmentul FMCG, precum și oportunitățile de creștere și diferențiere în segmentul non food (textile & încălțăminte, casă & grădină, produse pentru copii, pet food etc.

 

Expo Hall: Evenimentul este un excelent prilej de a intra în dialog cu furnizorii de soluții și servicii diverse atât din segmentul FMCG, cât și din cel non food (textile, casă și grădină, petfood, menaj etc). Aceștia vor beneficia de spații largi de promovare în cadrul evenimentului. Dacă doriți să prezentați invitaților la eveniment produsele sau serviciile oferite de compania dumneavoastră, puteți contacta echipa Modern Buyer: Aurelia Grigorescu, Sales Manager, aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro, Telefon: 0767.11.88.33

Nu ratați întâlnirea cu factorii de decizie din industria de mărci proprii!

Pentru a participa la eveniment, vă rugăm să descărcați Formularul de Participare, să-l completați și să-l trimiteți pe e-mail la adresele menționate în formular.