Vacanţă italiană la Marea Negră cu Peroni

359

Peroni Nastro Azzurro inaugurează pentru al doilea an consecutiv Riviera Peroni al Café del Mar, un spațiu care aduce eleganța și rafinamentul stilului italian în inima stațiunii Mamaia și, care, pe tot parcursul verii va celebra cultura Italiei în toate formele ei de exprimare.

Acolo, vizitatorii Riviera Peroni vor putea gusta în exclusivitate Peroni Ambra, o bere specială cu o reţetă unică. O băutură de tip aperitiv, delicioasă, care îmbină prospețimea și gustul răcoritor Peroni Nastro Azzurro cu Chinotto – un citric rar, autentic italian, cultivat și recoltat în regiunea Liguria din Nord-Vestul Italiei. Peroni Ambra este o bere echilibrată și aromată, cu o uşoară tentă amăruie, care se servește cu gheață și coajă de portocală.

Un element ce nu va lipsi în serile de vară în stil italian este Peroni Piccola, faimoasa sticlă-bijuterie, care va fi savurată la cele mai efervescente petreceri de la Riviera Peroni.

Calendarul evenimentelor găzduite de către Riviera Peroni al Café del Mar Mamaia vor fi comunicate pe site-ul și pe pagina de Facebook Peroni Nastro Azzurro, precum şi pe pagina de Facebook Café del Mar Mamaia.

Totodată, Peroni Nastro Azzurro lansează o provocare către consumatori şi îi invită să adopte stilul relaxat şi optimist al italienilor pentru a descoperi #LaGrandeItalia, o stare de spirit prezentă pretutindeni, printr-un concurs online derulat pe peroniitaly.ro, prin care aceștia pot câștiga, prin tragere la sorți, o croazieră pentru două persoane la Marea Mediterană sau săptămânal, weekenduri pentru două persoane la Riviera Peroni al Café del Mar Mamaia.

În plus, începând cu 20 iulie și până la finalul verii, vizitatorii au şansa să participe la o serie de concursuri pe plajă prin care, la achiziţia produselor Peroni Nastro Azzurro (Piccola, Ambra sau draught) pot câștiga accesorii ideale pentru o vacanță la mare.