Viorica Carare, Presedintele Consiliului Concurentei din Republica Moldova, speaker la conferinta de retail organizata de Modern Buyer, la Chisinau

Presedintele Consiliului Concurentei din Republica Moldova, Viorica Carare, a acceptat invitatia de a participa in calitate de invitat si vorbitor la Conferinta „Retailul Modern in Republica Moldova – Oportunitati de Dezvoltare” organizata de Modern Buyer, la Chisinau, pe data de 25 Februarie 2016.
Viorica Carare este presedintele Consiliului Concurentei al Republicii Moldova din 2012, iar anterior a fost director general al Agentiei Nationale pentru Protectia Concurenței (2007–2012). Invitata Modern Buyer va puncta cateva informatii cu privire la competitia in retailul modern din aceasta tara, principalele riscuri anticoncurentiale aferente activitatilor de retail din perspectiva CC, precum si o serie de aspecte legislative de interes pentru audienta formata de manageri din partea retelelor de retail, producatori si furnizori din Moldova si Romania.

Evenimentul ce va avea loc la Hotel Radisson Blu Leogrand din Chisinau, este o oportunitate pentru a prezenta imaginea actuala a pietei de retail din Republica Moldova, evolutia comertului modern si a planurilor pe termen scurt ale principalelor lanturi comerciale ce activeaza aici, precum si climatului investitional din aceasta tara, cu scopul de a identifica oportunitatile pe care aceasta piata le ofera producatorilor moldoveni, dar si celor din Romania. La conferinta „Retailul Modern in Republica Moldova” vor fi invitati toti retailerii din aceasta tara, numerosi producatori din segmentul food si non food, furnizori de servicii si solutii pentru retail si FMCG, agentii de cercetare, companii de transport, servicii IT s.a.

Concept
Evenimentul este structurat in patru componente:
– Vizita de piata – 24 Februarie 2016;
– Business Dinner – 24 Februarie 2016;
– Conferinta – 25 februarie 2016;
– Expozitie – 25 februarie 2015.

Alti speakeri confirmati:
– Christian Morath, Director General Dragan Group Retail (Linella si Unimarket)
– Luis Canton, Deputy CEO Dragan Group Retail (Linella si Unimarket)
– Grigore Malai, CFO Green Hills Market
– Alexandru Munteanu, Manager Departament Servicii fiscale si Juridice PwC Moldova
– Catalina Aldea, Consultant & Managing Partner, Aldea Consulting Vision – Retail Management
– Sorin Trocaru, Deputy CEO DAAS Romania
– Diana Musliu, Managing Partner, Musliu & Asociatii

Cei interesati sa se alature delagatiei de companii din Romania ce vor fi prezente la eveniment ne pot contacta telefonic la 031/425 38 92 sau 0729 880 041.