Violeta Niculae este noul Director Executiv al Exact Business Solutions

Violeta Niculae, fost Director de Strategie și Inovare al companiei KWS Semințe, se alătură echipei Exact Business Solutions, în calitate de Director Executiv. Violeta are o experiență de peste 15 ani în strategie și dezvoltare organizațională, marketing și inovare, în companii multinaționale din diverse domenii, precum: agribusiness, FMCG, printing & publishing etc.

De asemenea, Violeta a ocupat în ultimii ani, funcția de Director Strategie & Inovare în cadrul companiei KWS Semințe, anterior acestei funcții fiind Membru în Boardul de Directori și Director de Marketing al companiei GoodMills Romania (fosta Titan S.A.).

“Activăm de peste 10 ani pe piața de marketing research și strategie din România. Am adăugat continuu noi capacități și am dezvoltat arii noi de expertiză, precum adoptarea metodologiei Design Thinking. Toate acestea pentru o mai bună înțelegere și activare a insighturilor de la consumatori în strategiile de business ale clienților noștri.” a declarat Julien Zidaru, Managing Partner, Exact Business Solutions.

„În acest sens, rolul Violetei va fi unul strategic, de consultanță și suport, management și dezvoltarea competențelor echipei, dezvoltarea proceselor și a fluxului de lucru. Nu în ultimul rând, Violeta se va ocupa de supervizarea și dezvoltarea parteneriatelor strategice cu clienții companiei” , a precizat Julien Zidaru.

Cu o experiență de peste 10 ani în marketing research şi strategie, Exact Business Solutions aduce o perspectivă nouă în explorarea insighturilor consumatorilor, oferind soluții inovatoare adaptate domeniilor de activitate și particularităților fiecărui client ȋn parte.

Printr-o abordare 360°, de la gama largă de tehnici și instrumente de cercetare pentru studii calitative și cantitative, servicii de consultanță până la adoptarea metodologiei Design Thinking, Exact Business Solutions contribuie la integrarea insighturilor în procesele interne ale clienților săi, ca bază sustenabilă şi documentată pentru decizii corecte de business.