Ursus Retro – medalie de argint la World Beer Awards 2018, Marea Britanie

365

Ursus Retro a obținut medalia de argint la World Beer Awards 2018, Marea Britanie, la mai puțin de șase luni de la lansarea ei oficială. Cu o rețetă 100% malț și drojdie de tip lager, Ursus Retro este o bere bine fermentată, ceea ce o face ușor de băut și îi conferă o aromă răcoritoare.

Gustul este plin, combinând amăreala distinctivă a hameiului, caracteristică berii Ursus, cu notele ușor dulci de cereale. Lansată oficial pe 29 martie 2018, Ursus Retro completează perfect portofoliul mărcii, continuând seria de inovații cu care brandl a surprins consumatorii în ultimii ani.

World Beer Awards – este una dintre cele mai importante competiții internaționale din industria berii, care se desfășoară în Marea Britanie si în cadrul căreia sunt înscrise și evaluate beri din întreaga lume. Jurizarea acestora se realizează mai întâi pe regiuni (Asia-Oceania, Europa și cele două Americi), urmând ca dintre câștigătorii din fiecare regiune să se aleagă în final cea mai bună bere a anului, din fiecare stil, la nivel mondial.

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: Ursus, Timișoreana, Ciucaș, Grolsch, Peroni Nastro Azzurro, Asahi Super Dry, Pilsner Urquell, St. Stefanus, Azuga Nepasteurizată şi Stejar.