URBB isi extinde portofoliul si in segmentul cidru, prin brandul Somersby

0
505

URBB aduce in Romania cidrul Somersby, prezent deja in peste 40 de tari din toate colturile lumii. Cidrul Somersby se bucura deja de o serie de premii de recunoastere internationala – Produsul Anului in Polonia, in 2013, medalia de aur pentru Cel mai bun cidru dulce in Suedia, iar anul acesta, in cadrul Australian Drinks Awards, a primit premiul Best Sales Achievement – Cider.
Lansarea Somersby in Romania reprezinta completarea portofoliului de bauturi premium al companiei URBB, prezenta acum si pe noua piata a cidrului.
“Suntem incantati sa oferim consumatorilor din Romania oportunitatea de a se bucura de gustul racoritor al cidrului premium Somersby. Gama de cidru pe care am adus-o in Romania include atat sortimentul de mere pentru ca acesta reprezinta esenta categoriei, cat si doua arome unice: pere si mure, care nu se regaseau pe piata romaneasca. Analizand piata, am intervievat peste 300 de respondenti in Bucuresti, Cluj si Iasi, invitandu-i sa testeze aroma de mere. Am fost incantati sa descoperim ca peste doua treimi dintre acestia (67,4%) au preferat produsul nostru”, a declarat Paul Markovits – Marketing VP, URBB. In Romania, cidrul Somersby este disponibil din aceasta toamna in canalele nationale de retail si HoReCa, la sticla de 0,33l, in trei sortimente: Apple Cider, Pear Cider si Blackberry.