Urban Logistic face personal shopping și îți livrează produsele acasă

494

Compania de livrări rapide Urban Logistic introduce un serviciu de personal shopping, care permite clienților o mai mare libertate în alcătuirea listei de cumpărături. Plata se face exclusiv online, după ce șoferul confirmă că a găsit produsele solicitate. Greutatea comenzii nu poate depăși 10 kilograme, iar costul de livrare pentru o comandă la un furnizor este de 29,99 lei.

Clienții pot comanda pe urbanlogistic.ro, dintr-unul sau mai multe magazine sau farmacii, iar livrările sunt făcute de cei 50 de livratori ai companiei pe scuter. Urban Logistic poate acoperi până la 350 de comenzi pe zi.

Printre supermarketurile din care clienții Urban Logistic pot comanda produse se numără Carrefour, Mega Image, Kaufland, Lidl, Auchan, Cora și farmaciile SensiBlu, HelpNet, Catena, Dr. Max, Dona.

Urban Logistic este o companie de livrare rapidă, parte a grupului XL, deținut de antreprenorii danezi Lars Lund și Ulrik Rasmussen. Lars Lund are experiență pe piața din România, dobândită în pozitia de country manager al retailerului de mobilier kika România, între 2006 și 2014.

’Am conceput un serviciu prin care clientul își face o listă de cumpărături, de la un magazin sau mai multe, iar livratorii noștri merg în locațiile respective pentru a ridica produsele în locul clientului’’, explică Lars Lund, Managing Partner, Urban Logistic.


Compania este activă pe piața din România din vara anului trecut, cu o flotă de 50 de scutere.