Un restaurant Cartofisserie se va deschide la Brăila Mall

Brandul Cartofisserie a captivat deja papilele gustative ale iubitorilor de cartofi în 15 orașe din țară și aduce aroma sa inconfundabilă și în județul Brăila.

O nouă unitate a brandului Cartofisserie se va deschide, în această lună, la Brăila Mall. Este restaurantul cu numărul 40 din țară și va funcționa în zona de food-court a centrului comercial.

Deschiderea oficială va avea loc joi, 20 iulie 2023, iar clienții centrului comercial vor putea savura celebrii cartofi proaspeți și prăjiți pe loc, alături de un meniu diversificat și gustos.

Cartofisserie este o reţea de restaurante de tip fast-food care vinde cartofi prăjiţi cu diferite sosuri, un model de business întâlnit mai ales în Belgia, o ţară unde există cultura acestui produs.

Brăila Mall este situat în judeţul Brăila, sat Vărsătura, comuna Chişcani. Centrul comercial oferă vizitatorilor săi o experienţă completă de cumpărături şi divertisment, adresându-se unui public dinamic, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie, noutăți și distracție.