Un nou pachet cu carne de vită Angus a fost lansat în magazinul premiumangus.ro

Kid Pack este pachetul construit pentru meniul copiilor. Acesta cuprinde un mix de piese care permite realizarea unor preparate potrivite pentru întreaga familie, inclusiv pentru cei mici, datorită gradului scăzut de grăsime al pieselor, dar și al modului de gătire care se pretează pentru acestea (fierbere, coacere la cuptor sau simplu, pe grill, în cazul chiulotei).

Kid Pack conține două piese din pulpă care pot fi gătite clasic, în mâncăruri tradiționale sau rețete pregătite prin fierbere sau coacere. Capacul și fricandoul, având un grad redus de grăsime pot sta la baza unui meniu atât sănătos, cât și gustos pentru copii.
Cea de a treia piesă este chiulota – cea mai importantă piesa din pulpă cu o textură fină și bine marmorată. Este cunoscută pentru cât de versatilă este în preparare și e apreciată inclusiv ca fiind un steak foarte bun. Poate fi pregătită și la cuptor sau în alte tipuri de mâncare.
Piesele sunt maturate în sistem dry-age timp de 21 de zile și ambalate individual în pachete vidate. Greutățile pentru fiecare piesă în parte sunt aproximative și pot varia cu +/- 5% dar per total pachetul va avea minim 3 kg. Pachetele vor fi livrate în cutii de carton, iar temperatura de refrigerare pe transport va fi asigurată de cutii frigorifice returnabile.