Distribuitori prezenți la Retail & Horeca Distribution, ediția a IV-a

384

Aquila, Fraher, Safeway International, Miruna Internațional, Parmafood, Nitela, Pro Soft, Geraico Prod Com, Punctual Cluj, DRIM Daniel, Potpuriu Oneşti, Dagmar, Dinamica Impex, ARB Craiova, CLD WIT, Ervin Impex sunt distribuitori care au confirmat prezența la ediția a IV-a a „Retail & Horeca Distribution”, eveniment anual dedicat antreprenorilor din industrie, managerilor din sectorul FMCG și celor din rândul furnizorilor de soluţii diverse (logistică, transport, ambalaje, traiing ş.a.).

Vezi mai jos partenerii și vorbitorii confirmați până la această dată:

Lista de mai sus este completată de un reprezentant din partea Inspectoratului general pentru Imigrări care va vorbi despre condițiile în care antreprenorii din industria de distribuţie pot accesa forță de muncă din afara țării.

Temele conferinței ediției 2019

  • Retrospectiva anului 2018 în industria de distribuție, evoluția unor indicatori cheie;
  • Prognoze în evoluția pieței de traditional trade, IKA;
  • Evoluția industriei de HoReCa, sursele de aprovizionare ale acestui canal, trenduri majore în comportamentul de achiziție al antreprenorilor din HoReCa;
  • Strategii, direcții de dezvoltare implementate de antreprenorii din distribuție în 2018 și 2019;
  • Perspective pe termen scurt și mediu: ce trenduri ce redefinesc industria, ce oportunități se conturează pentru creșterea și consolidarea profitabilității într-un mediu tot mai imprevizibil.

Expo Hall

Expoziția care se desfășoară în paralel cu lucrările conferinței invită producătorii de bunuri de larg consum și furnizorii de servicii pentru industria de distribuție să își prezinte oferta prin prezența cu standuri personalizat.

Business Dinner

Evenimentul este un bun prilej de networking profesional. Vom crea cadrul și vom înlesni discuțiile și schimbul de informații între producători, distribuitori, importatori, furnizori de soluții și servicii.

Participă la eveniment

Va invităm să vă rezervați locurile la eveniment on line pe site-ul evenimentului sau prin completarea  Formular Retail & Horeca Distribution, 2019