Trenta Pizza se deschide la Veranda Mall, în urma unei investiții de 135.000 de Euro

aa9

Trenta Pizza, o companie 100% românească care oferă servicii de livrare la București, deschide o unitate în zona de food court a centrului comercial Veranda Mall. Unitatea Trenta Pizza din Veranda este prima deschisă într-un mall și a 11-a deschisă în București. Restaurantul are o suprafață de 86 mp și a presupus o investiție de 135.000 de euro.

Odată cu deschiderea localului din Veranda Mall au fost introduse în meniu noi categorii de produse, disponibile doar pentru comenzile realizate pe loc: pizza la tava, supe, sandvișuri panino și burger. Până acum Trenta Pizza a oferit serviciul de livrare la domiciliu, dar și posibilitatea de a comanda și prelua comanda pentru acasă din restaurant.

„Trenta Pizza a ales să fie alături de consumatorii tăi și a ales Veranda Mall ca destinație ideală pentru a deschide primul său restaurant dintr-un mall. Compania își propune să își mențină poziția de lider în București pe segmentul de livrări pizza la domiciliu și să dezvolte rețeaua de restaurante care să ofere serviciul de livrare, pizza la pachet (take away), posibilitatea clienților de a consuma pizza în locații (dine-in) dar si prezența pentru prima dată în food-court-ul unui mall.”, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Director Trenta Pizza.

Trenta Pizza activează pe segmentul de livrări pizza la domiciliu din 2005 și operează 11 spații de unde se livrează pizza la domiciliu și se comercializează pizza la pachet. Planurile de extindere vizează cel puțin 7 noi spații în București în următorii 2 ani. Compania a fost gândită încă de la început să se dezvolte în București, dar și în alte orașe din România. În următorii ani, compania are în vedere extinderea în alte orașe din România, prin franciză.