Daniel Botănoiu, Secretar de Stat în MADR, speaker la Legume-Fructe: Forumul Profesioniștilor din Industrie

Dumitru Daniel Botănoiu a răspuns invitației de participare în calitate de vorbitor la lucrările celei de-a patra ediții a evenimentului „Legume-Fructe: Forumul Profesioniștilor din Industrie”, un eveniment de o zi organizat de Modern Buyer și TMT PR, ce aduce la aceeași masă cei mai relevanți actori din agricultură, retail, servicii și soluții.

Oficialul din cadrul MARD va atinge câteva teme de interes pentru toți actorii din industrie:
– soluții pentru creșterea competitivității producătorilor români și oportunități de export pentru micii și marii fermieri;
– subvenții și granturi pe care le pot accesa în perioada actuală și imediat următoare;
– cerințe/noutăți legislative pe care trebuie să le respecte fermierii producători de legume-fructe;
– cerințe și noutăți legislative pentru retaileri, importatori, distribuitori;

Dumitru Daniel Bătănoiu deține funcția de Secretar de Stat din ianuarie 2017. Este doctor în Științe Agricole, dar și absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Ecologice București. A ocupat, anterior, poziții executive în agribusiness și organizațiile de fermieri. Dumitru Daniel Botănoiu a mai deținut această funcție în perioada mai 2012-octombrie 2016.

Peste 160 de profesioniști din industria de fructe și legume – retaileri, fermieri, importatori, distribuitori, furnizori de soluții și servicii – au confirmat până acum prezența la evenimentul „Legume-Fructe: Forumul Profesioniștilor din Industrie”.

Cifre cheie pentru ediția 2018

– 16 speakeri;
– 13 parteneri;
– 8 rețele de retail modern în audiență: Metro Cash&Carry, Selgros Cash&Carry, Auchan, Cora, Carrefour, Profi, Mega Image, Diana Supermarket, Rarabo Market.
– 13 expozanți;
– 160+ participanți confirmați

Evenimentul este format din mai multe componente: conferință, expoziție, business dinner. Pe site-ul evenimentului puteți regăsi mai multe detalii cu privire la tematici, modalități de înscriere, partenerii evenimentului ș.a.

Lista actualizată a speakerilor o puteți vizualiza pe Site-ul evenimentului:

Rezervă unul din ultimele locuri disponibile!

Pentru a vă înscrie la eveniment, vă rugăm să descarcați și să completați formularul de participate și să-l expediați pe adresa redacției Modern Buyer sau să vă înregistrați direct în site-ul evenimentului http://legume-fructe-editia-2018.modernbuyer.ro/

Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziție.