Taco Bell deschide primul restaurant la Cluj-Napoca

Sphera Franchise Group continuă expansiunea business-ului Taco Bell la nivel național și deschide al cincilea restaurant din România și primul din afara capitalei. Noua unitate îi va întâmpina pe fani începând de sâmbătă, 22 decembrie, în zona food court de la primul etaj al centrului comercial Iulius Mall din Cluj-Napoca. Restaurantul dispune de o suprafață de 110 metri pătrați și este rezultatul unei investiții de 350.000 de euro.

Prin inaugurarea acestui restaurant, Taco Bell a creat 35 de locuri de muncă, noua echipă fiind gata să îi servească pe clienţi începând de sâmbătă, 22 decembrie, și să le ofere produse delicioase, de inspirație mexicană, precum: Crunchy Taco, Cheesy Bacon Fries Burrito, Quesadilla, Crunchwrap Supreme, Nachos Supreme sau Churros.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din domeniul food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

Taco Bell Corp., subsidiară a Yum! Brands Inc. (NYSE: YUM), este cea mai mare rețea de tip ”quick service restaurant” (QSR) din lume în domeniul produselor de inspirație mexicană. Taco Bell pune la dispoziția clienților săi produse preparate pe comandă, taco și burrito personalizabile și alte specialități cu arome curajoase și ingrediente de calitate, precum și cel mai bun serviciu din domeniu pentru cei peste 40 de milioane de clienți ai brandului la nivel mondial, în fiecare săptămână.

În prezent, sunt peste 360 de restaurante Taco Bell în 27 de țări din afara Statelor Unite, iar obiectivul de extindere internațională a brandului vizează 1.000 de locații până în 2022. Compania și francizele sale operează peste 7.000 de restaurante care generează vânzări de peste 9 miliarde de dolari. Obiectivul brandului este acela de a deveni o companie cu vânzări globale de 15 miliarde de dolari și cu 9.000 de restaurante la nivel mondial, până în 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here