Supernova modernizează centrele comerciale Cora Lujerului și Constanța Brătianu și le redeschide sub brandul Supernova

Markus Pinggera, Managing Director la Supernova Group

Supernova Group transformă fostele centre comerciale Cora din București Lujerului și Constanța Brătianu în Supernova București Lujerului și Supernova Constanța. Renovările includ inaugurarea de noi branduri internaționale și modernizarea hipermarketului Carrefour, anterior Cora. Festivitățile de inaugurare vor începe la Supernova București Lujerului între 6 și 9 iunie 2024 și la Supernova Constanța-Brătianu între 16 și 19 mai 2024.

,,Suntem nerăbdători să oferim comunităților din București și Constanța două centre comerciale moderne care redefinesc experiența de cumpărături. Ne-am asumat, pe deplin, misiunea de a aduce plus valoare consumatorilor români prin lucrările pe care le-am realizat asupra infrastructurilor interne, optimizarea spațiilor, servicii premium și extinderea ofertei comerciale. Nu ne dorim să ne oprim aici, ci ne angajăm să continuăm procesul de rebranding, astfel încât an de an, să fim mai buni și mai actualizați la cerințele actuale ale pieței”, a declarat Markus Pinggera, Managing Director la Supernova Group.

În total, Supernova Group operează sapte centre din care șase centre sub brandul Supernova în România.

Supernova a intrat pe piața românească în noiembrie 2020, prin preluarea centrului comercial Jupiter City din Pitești, care a fost de atunci rebranduit și complet renovat. În plus, Supernova Group a mai achiziționat șase centre comerciale în 2021, situate în București (trei locații), Constanța, Bacău și Drobeta Turnu Severin.

Aceste centre au fost ancorate anterior de hipermarketurile Cora, care sunt preluate acum de Carrefour România sub brand propriu.

Grupul austriac Supernova este o companie internațională care se concentrează pe dezvoltarea și gestionarea de proprietăți imobiliare comerciale în Austria, Slovenia, Croația, România și Slovacia. Portofoliul actual al grupului cuprinde peste 110 proprietăți cu o valoare brută de 2,2 miliarde de euro.

 

Articolul precedentGood2Go, noul magazin de tip convenience, a deschis prima unitate la București
Articolul următorCampania de Paști la Sezamo: Festival culinar cu produse de la artizani locali și reduceri speciale pentru clienți
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.