Sun Plaza urmeaza sa fie extins cu 1.000 mp GLA

521

Centrul comercial Sun Plaza Shopping Center va intra curand intr-un amplu proces de reconfigurare, transformarea sa urmand a fi finalizata in primul trimestru al anului 2018.
Lucrarile de reconfigurare si extindere, concepute de echipa de arhitecti si ingineri din cadrul ATP Vienna si coordonate de Optim Project Management, vor viza renovarea si reamenajarea unei parti considerabile a mall-ului. Principalele lucrari vizeaza o suparafata totala de 11.000 mp, ce vor conduce la crearea a 40 de magazine noi.

“Prin acest proces de reconfigurare urmarim sa le oferim clientilor o experienta de shopping in ton cu cele mai noi tendinte, vibranta si diversificata, pe langa accesul la mixul optim de branduri si servicii. Suntem absolut convinsi ca aceste schimbari vor consolida pozitia Sun Plaza ca destinatie de senzatie pe piata de retail din Bucuresti”, a declarat Friedrich Wachernig, membru in Consiliul de Administratie al S IMMO AG. Inaugurat in luna februarie a anului 2010, Sun Plaza este amplasat in zona de sud a Bucurestiului, cu o suprafata construita totala de aproximativ 200.000 mp, fiind administrat de CBRE Romania si detinut de S IMMO AG.
Sun Plaza este un centru comercial de tip “All inclusive”, care numara in momentul de fata 140 magazine, inclusiv spatii de relaxare, cum ar fi cafenele, cinematograf, pista de bowling, centre destinate copiilor, precum si un food court generos cu o capacitate de 1,200 locuri. Principalii chiriasi-ancora sunt Cora, Leroy Merlin, Cinema City, Zara, C&A, H&M, Bebetei si Flanco. In 2015, Sun Plaza a avut un trafic de 13,5 milioane de vizitatori, record de la deschiderea sa.