Ștefan Minea – Ferma de Legume Fierbinți – vine la Ro-Fruits & Vegetables Show 2019

Ferma de Legume Fierbinți este o afacere de familie. Situată în județul Ialomița, într-o zonă cu tradiție în cultivarea legumelor, și cu potențial agricol ridicat, ferma are ca principală activitate cultivarea legumelor în câmp și spațiu protejat.

În prezent, Ferma de Legume Fierbinți cultivă pe o suprafață de 6.000 mp – spațiu protejat și 2 ha, în câmp, următoarele legume: vinete, roșii, ardei gras, ardei kapia, varză albă, salată verde.

De partea de producție se ocupă Alexandru Minea, tatăl, care cultivă legume de peste 20 de ani cu pasiune și dedicare, în timp ce Ștefan este responsabil de partea administrativă – inițierea de proiecte noi, colaborarea cu supermarketurile, publicitate și altele. Doamna Minea face echipă cu amândoi, în munca de zi cu zi.

Pe viitor, familia Minea își propune să pornească un nou proiect, care constă în procesarea legumelor pe care le cultivă, rezultatul finit fiind o gamă de produse tradiționale, precum: zacuscă de vinete, castraveți murați, bulion de roșii, ardei copți, ghiveci de legume, murături asortate, varză murată, ș.a.

Absolvent al Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală, Ștefan Andrei Minea are 25 de ani. L-am invitat pe tânărul reprezentat al Fermei de Legume Fierbinți, din județul Ialomița, în calitate de speaker în cadrul panelului cu tema: “Provocările antreprenorilor din agribusiness: cum îţi remodelezi afacerea pentru a răspunde nevoilor din retail şi HoReCa”, în conferința Ro-Fruits & Vegetables Show, din 21 noiembrie, 2019.

RO-Fruits & Vegetables Show, locul de întâlnire cu profesioniști valoroşi din industrie

Pe 21 noiembrie 2019, actorii importanți din industrie – retaileri, operatori HoReCa, producători, importatori, distribuitori și furnizori de soluţii și servicii – își dau întâlnire la hotelul Crowne Plaza din București pentru a lua parte la cel mai apreciat eveniment al industriei: RO Fruits & Vegetables Show 2019

Organizat de Modern Buyer, RO Fruits & Vegetables Show este un eveniment de o zi, a cărui structură se bazează pe patru componente:
• Conferință – dezbateri în plen;
• Business Matchmaking – evenimentul oferă mai mult de 200 de posibilități de business, conectând factori de decizie de pe tot lanţul de producţie şi distribuţie;
• Expo Village – o agora modernă a sectorului de legume, expoziția organizată în cadrul evenimentului, este catalizatorul perfect al unei conversații de succes între achizitori, furnizori de produse, soluții și servicii dedicate industriei;
• Cocktail – Veranda Restaurant – încheiem ediția 2019 a RO Fruits & Vegetables Show cu un cockail într-un cadru relaxant, unde toți participanții vor avea oportunitatea de a aprofunda discuțiile demarate pe parcursul zilei.

Speakerii şi partenerii evenimentului sunt următorii: