Start înscrieri la RO Fruits & Vegetables Conference, ediția 2019

Am dat startul înscrierilor la RO Fruit & Vegetables Show, eveniment dedicat profesioniștilor care activează în industria de legume-fructe. Pe 21 noiembrie 2019, toți actorii importanți din domeniu – retaileri, operatori HoReCa, producători, importatori, distribuitori și furnizorii de soluţii și servicii – își dau întâlnire la hotelul Crowne Plaza din București pentru a lua parte la cel mai apreciat eveniment al industriei.

RO Fruits & Vegetables Show, ediția 2019 este un eveniment de o zi, a cărui structură se bazează pe patru componente:
• Conferință – dezbateri în plen;
• Business Matchmaking – evenimentul oferă mai mult de 200 de posibilități de business, conectând factori de decizie de pe tot lanţul de producţie şi distribuţie;
• Expo Village – o agora modernă a sectorului de legume, expoziția organizată în cadrul evenimentului, este catalizatorul perfect al unei conversații de succes între achizitori, furnizori de produse, soluții și servicii dedicate industriei;
• Cocktail – Veranda Restaurant – încheiem ediția 2019 a RO Fruits & Vegetables Show cu un cockail într-un cadru relaxant, unde toți participanții vor avea oportunitatea de a aprofunda discuțiile demarate pe parcursul zilei.

Primii speakeri confirmați

  • Bogdana Gheorghe, Director General, RetailZoom;
  • Eugen Ştirbu, Coordonator Departament Legume Fructe, Profi România;
  • Daniel Costache, Team Leader Fruits & Vegetables REWE România;
  • Ionuț Parfente, Consultant Achiziţii, IQ ARCONSULT;
  • Valentin Barbu, Manager General, Comly by LacuRezii.

Factori de decizie din retail & horeca vin să contureze o imagine de ansamblu a pieței, să prezinte strategiile și planurile de viitor ale companiilor pe care le reprezintă, fiind acum mai aproape de producători și furnizori. Antreprenorii de succes din România își prezintă poveștile și produsele, iar de la furnizorii de tehnologii de ultimă oră afli care sunt inovaţiile care îți ușurează munca și îți sporesc productivitatea.

Expo Village – O agora modernă a sectorului de legume – fructe, expoziția organizată în cadrul evenimentului este catalizatorul perfect al unei conversații de succes între furnizorii de produse, soluții și servicii dedicate producătorilor, importatorilor sau retailerilor. Fă-te vizibil, ia-ți stand la EXPO VILLAGE şi lasă-ţi soluţiile şi produsele să fie cartea ta de vizită!

Business Matchmaking. Sesiunile de matchmaking reprezintă unul dintre punctele tari ale evenimentului și pavează calea către încheierea de noi parteneriate comerciale.

RO Fruits & Vegetables Show oferă tuturor producătorilor, traderilor și furnizorilor oportunitatea de a se conecta la tot ce e important în piață și la nevoile cumpărătorilor profesioniști. Împarte scena cu cei mai importanți achizitori! Vino să comunici cu toți actorii pieței!

Te așteptăm alături de noi și în acest an!

Înscrie-te pe site-ul evenimentului, achiziționând unul din pachetele disponibile!