Starbucks Reserve s-a deschis în centrul Bucureștiului

Starbucks Reserve Lipscani

O nouă cafenea Starbucks, unde sunt servite cafele Starbucks Reserve, disponibile în ediție limitată, s-a deschis în centrul Bucureștiului, pe Lipscani. Cafeneaua, împărțită pe două niveluri are 395 mp și un aspect modern, creat de stilul arhitectural industrial-urban.

Clienții sunt invitați să se bucure de o băutură clasică Starbucks pe bază de espresso sau să încerce o cafea preparată folosind una dintre metodele inovatoare, precum Chemex, Pour-over sau Clover – fiecare evidențiind un aspect diferit al cafelei. Clienții pot alege unele dintre cele mai rare cafele din lume – Etiopia, Jamaica, Honduras, fiecare cu o aromă unică, disponibilă numai pentru câteva luni și în cantități limitate.

„Clienții pot explora întreaga gamă a celor mai fine cafele Starbucks sau pot încerca produsele delicioase de patiserie și mâncărurile savuroase, în timp ce se relaxează,” a declarat Mateusz Sielecki, Director Regional pentru Starbucks România și Bulgaria.

Starbucks este principalul prăjitor și distribuitor de cafea de specialitate din lume. În România este operat de compania AmRest, cel mai mare francizor independent de restaurante din Europa Centrală și de Est. Compania dezvoltă, de asemenea, operațiuni în Europa de Vest, Rusia și China. AmRest operează și alte branduri, cum ar fi KFC, Pizza Hut și Burger King, și este, de asemenea, proprietarul lui La Tagliatella și a două concepte chinezești: Blue Frog și KABB. În prezent, compania deține aproximativ 1.650 de restaurante în 16 țări.