Starbucks deschide o nouă cafenea în Brașov

Starbucks inaugurează a treia cafenea din Brașov, la parterul centrului comercial AFI Brașov.

Starbucks inaugurează a treia cafenea din Brașov, la parterul centrului comercial AFI Brașov. Noul local Starbucks din Brașov se întinde pe o suprafață de 200 mp și dispune de o terasă de aproape 60 mp. Clienții vor fi plăcut impresionați de un design inovator și de micile detalii care oferă locului o amprentă inconfundabilă.

Cafeneaua Starbucks din AFI Brașov include, pe lângă barul integrat și zonele de prezentare a produselor și de interconectare, și un spațiu destinat savurării întregii game de sortimente de cafea. Barista Starbucks sunt la dispoziția clienților cu informații și recomandări, astfel încât legătura pe care aceștia o stabilesc cu brandul să fie una personală și consistentă.

Cafeneaua Starbucks din AFI Brașov

„Suntem bucuroși să continuăm expansiunea cu o nouă cafenea în Brașov, într-o zonă cheie. De la deschiderea primei noastre cafenele în acest oraș, s-au băut zeci de mii de latte și cappuccino și suntem fericiți și mândri că oamenii iubesc cafeaua pregătită cu grijă de barista. Starbucks a devenit o parte a culturii locale, este acel loc unde brașovenii, dar și cei care vizitează orașul se simt ca acasă. Suntem convinși că și această cafenea se va transforma într-un spațiu primitor de întâlnire și de savurare a cafelei preferate în fiecare zi”, a declarat Cristian Turculeț, Director Regional România și Bulgaria.

Starbucks România continuă și în acest an investițiile, atât în schimbarea designului și modernizarea spațiilor, cât și în inovație și varietate la nivel de produs. De asemenea, Starbucks continuă să acorde o mare atenție în ceea ce privește modul și locul în care sunt fabricate produsele pentru cafenelele sale și lucrează cu furnizori care se aliniază la valorile companiei de responsabilitate socială și de mediu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here