Kaufland a deschis cel de-al patrulea magazin din Republica Moldova, la Ungheni

Kaufland Moldova a deschis cel de-al patrulea magazin din Republica Moldova, în orașul Ungheni.

Astăzi, 18 februarie, Kaufland Moldova a deschis cel de-al patrulea magazin din Republica Moldova, în orașul Ungheni. Situat pe strada Romană 66 B, magazinul are o suprafață de vânzare 3.900 m2, dispune de o vitrină asistată de 36 de metri și are 10 case de marcat.

Programul de lucru al magazinului este de la 8:00 – 22:00, de luni până duminică. Accesul către magazin va fi asigurat de pe strada Romană, strada Vasile Lupu și strada Mihai Eminescu.

Kaufland din Ungheni pune la dispoziția clienților 298 de locuri de parcare, dintre care 12 locuri sunt destinate pentru persoanele cu nevoi speciale și 10 locuri pentru familiile cu copii.

Kaufland Ungheni, din Republica Moldova este situat pe strada Romană 66 B.

Pe rafturi, clienții vot găsi o gamă largă de articole, atât ale producătorilor și furnizorilor locali, cât și produse marca Kaufland, dar și articole disponibile în premieră pentru Republica Moldova.


Magazinul este dotat cu zone de legume și fructe, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare, drogherie și vitrină cu servire asistată.


În galeria comercială din cadrul magazinului, clienții pot găsi o farmacie, Moldpresa, cofetărie-cafenea, punct de schimb valutar și servicii de telecomunicație. În exteriorul magazinului, clienții au acces la punctul Grill, pentru a lua rapid masa.

Clienții vor beneficia de promoții speciale, chiar din prima zi de deschidere.


Din grijă pentru mediu, magazinul din Ungheni va fi dotat cu un aparat de reciclare TOMRA, unde clienții pot repartiza trei tipuri de deșeuri: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru). Aparatul este de tip self-service, iar consumatorii care reciclează sunt recompensați cu un voucher de reducere la anumite produse din promoții.

De asemenea, clienții vor putea utiliza un rastel pentru biciclete și o stație de încărcare pentru automobilele electrice.

„În primii doi ani de activitate, am deschis trei magazine în Republica Moldova și ne bucurăm că începem 2021 în același ritm dinamic, prin lansarea celui de-al patrulea magazin Kaufland. Ne propunem să le oferim clienților din Ungheni o experiență plăcută de cumpărături, produse proaspete de la furnizorii locali și facilități moderne, iar angajaților un mediu de lucru la standarde europene. Este o mândrie pentru noi să lucrăm împreună cu și pentru oamenii din Ungheni”, a subliniat Dona Răpciuga, Director Executiv Kaufland Moldova.

La Kaufland Ungheni, peste 10 milioane MDL au fost alocați pentru lucrări de infrastructură, respectiv asfaltarea străzii Romană și străzii Vasile Lupu, pentru soluționarea traficului și amenajarea unor stații de autobuz.

În planurile de extindere ale companiei Kaufland în Moldova este prevăzută deschiderea a 20 de magazine în întreaga țară și, mai mult, construcția unui centru logistic propriu, în decursul următorilor 10 ani.

Pe 26 septembrie 2019, Kaufland a deschis oficial primele două magazine în Republica Moldova, iar pe 24 septembrie 2020, a deschis oficial cel de-al treilea magazin în nordul țării, în Bălți.

Rețeaua de magazine Kaufland, având sediul în Neckarsulm, Germania, este o filială a grupului Schwarz, al patrulea cel mai mare retailer din lume. Kaufland este una dintre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine și mai mult de 150.000 de angajați în opt țări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here