Sphera Franchise Group inaugurează cea de-a 12-a unitate KFC din Italia

Operatorul francizei KFC în România, Sphera Franchise Group, anunţă cea de a doua deschidere din această lună, pe piaţa internaţională, în zona de nord-vest a Italiei. Planurile de expansiune în zona Piemont s-au conturat odată cu cererea crescută din partea consumatorilor locali pentru produsele KFC recunoscute la nivel internaţional.

În ultimii doi ani, francizorul român a pus bazele a două restaurante KFC în regiunea Piemont şi continuă dezvoltarea brandului cu cel de-al treilea local. Noua unitate se află în provincia Torino, la doar câteva minute de binecunoscutul oraş italian, în zona metropolitană, Settimo Torinese, în Centrul Comercial Settimo Cielo, recent construit.

„Am identificat această oportunitate şi deţinem, în prezent, 12 locaţii în diferite zone ale Italiei”, a spus Călin Ionescu, Sole Director US FOOD NETWORK S.r.l., filială a Sphera Franchise Group S.A.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

În România, lanţul de restaurante KFC numără 77 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Arad, Botoşani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează două restaurante la Chişinău, Republica Moldova și 12 în Italia.