SIAL Paris 2024 : O ediție excepțională

Copyright photo: SIAL Paris 2024

De 60 de ani, SIAL Paris reunește profesioniști din întreaga lume pentru a discuta probleme legate de alimentație. Fidel ADN-ului său, SIAL a fost întotdeauna un loc în care oamenii se întâlnesc și fac schimb de idei, un salon în care împărtășirea, plăcerea și energia sunt puse în serviciul afacerilor, iar acest lucru este și mai evident în 2024, cu un program special care face din SIAL Paris un salon și mai activ!

Comandă-ți ecusonul aici https://bit.ly/4akVBia

Programul 2024 și noutățile sale

Summit-uri SIAL // NOU!

Pentru prima dată, SIAL Paris organizează Summit-uri. Un format unic, care merge dincolo de inspirație pentru a oferi un conținut orientat spre viitor, livrat de vorbitori de talie internațională.

Tematici legate de Africa, deeptech și IA, Supplychain și RSE vor fi explorate în cadrul acestor summit-uri, pentru a înțelege impactul lor imediat și a reflecta asupra soluțiilor concrete pe care le pot aduce provocărilor de mâine.

SIAL For Change // NOU!

Spiritul noii competiții SIAL for Change, lansată cu ocazia celei de-a 60-a aniversări a SIAL Paris, este de a evidenția strategiile de vârf în domeniile legate de responsabilitățile sociale ale întreprinderilor, de a stimula o mișcare colectivă și de a promova o viziune pozitivă a schimbării.

Pe lângă produse și inovații, acest premiu explorează abordările globale ale expozanților, care trebuie să își demonstreze angajamentul prin intermediul depunerii unui dosar de candidatură destinat în acest scop (disponibil pe site-ul SIAL Paris).

Cele mai bune inițiative vor fi recompensate în cadrul unei ceremonii organizate în cadrul salonului și vor fi grupate într-un traseu dedicat vizitatorilor.

SIAL INNOVATION

SIAL Innovation este un observator global al inovației alimentare, propus în parteneriat cu Protéines XTC, care analizează la fiecare doi ani câteva mii de cereri depuse de către expozanții salonului.

SIAL recompensează aceste inovații prin intermediul a aproximativ douăzeci de trofee tematice, acordate pe sectoare (produse lactate, fructe de mare, alimente congelate, catering etc.), precum și prin premii speciale, cum ar fi Premiul „Own the Change”
(RESPONSABILITATEA SOCIALĂ A ÎNTREPRINDERILOR), Premiul Start-up și Premiul publicului, pentru care ecosistemul SIAL Paris este invitat să voteze înainte și pe parcursul salonului.

Această ediție 2024 va include 4 noi premii speciale: un premiu pentru cei 60 de ani, pentru cea mai bună inovație dintre toți câștigătorii concursului de la începuturile sale, un premiu Top 3 țări pentru națiunile cu cele mai inovatoare produse, un premiu pentru Africa și un premiu Concept pentru inovațiile aflate la început de drum.

Mult-așteptatele premii SIAL Innovation Bronze, Silver și Gold Awards vor fi dezvăluite la ceremonia de decernare a premiilor, un eveniment care nu trebuie ratat în cadrul expoziției! Sâmbătă, 19 octombrie 2024, între orele 16:00 și 18:00, pe scena SIAL Talks din Sala 5a.

NOU!

Pentru prima dată, vizitatorii expoziției vor putea degusta produse din selecția SIAL Innovation într-o nouă zonă: SIAL Taste.

SIAL Innovation, încă mai este timp să aplici!

Înscrierile sunt deschise până la 30 august 2024. Mai multe informații pe site-ul, SIAL Paris Innovation.

SIAL STARTUP DEVINE DIN CE ÎN CE MAI PUTERNIC!

După o primă ediție de succes în 2022, SIAL Startup trece la o viteză superioară, cu un
spațiu extins pentru a primi start-up-urile globale din domeniul tehnologiei alimentare, care
reproiectează viitorul sectorului alimentar.

Acestea sunt companii cu concepte și produse inovatoare care deschid noi drumuri și pentru care salonul reprezintă o oportunitate unică de a crea oportunități de afaceri și de a-și spori profilul.

SIAL Paris oferă start-up-urilor posibilitatea de a-și prezenta proiectele pe scena SIAL Pitch, chiar în inima SIAL Start up. Aceasta este o oportunitate pentru aceste tinere start-upuri de a atrage atenția investitorilor, de a-și impulsiona afacerea și de a-i convinge de potențialul lor de creștere.

NOU! Pentru prima dată în acest an, la SIAL Start-up vor fi prezentate și proiecte aflate la început de drum

ROMANIA LA SIAL PARIS

Vor fi prezenți la SIAL Paris 2024:
AAYLEX ONE
BOROMIR
CRIS-TIM FAMILY HOLDING
ETI EUROPEAN FOOD INDUSTRIES SA
FI-GÀ. FIORI DI GUARANÀ FRUIT FUSION
HELIOS FMCG PARTNER S.R.L
LATINO MAXI
LIDAS SRL
LOLLIBONI
MORAD FOODS
NATURAL S.R.L.
PRO ROMANIAN FOOD ASSOCIATION
S.C. AVICARVIL S.R.L.
SAMCOM AS S.R.L.
SC ALKA TRADING CO SRL
SC CROCO SRL
SC CUCINA LENTA SRL
TOPI IMPORT EXPORT

Comandă-ți ecusonul!

Articolul precedentNestlé și Kaufland extind rețeaua de colectare a capsulelor Nescafé Dolce Gusto la nivel național
Articolul următorTchibo a lansat brandul Eduscho în România
Daniela Oancea
Redactor-șef al Modern Buyer din iulie 2017. Absolventă a Universității București, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Daniela are o experiență de peste 20 de ani în presă. A început să lucreze ca reporter și apoi ca redactor de știri externe la cele mai importante cotidiene naționale: Tineretul Liber, România Liberă și Evenimentul Zilei. Și-a continuat cariera ca Business Editor pentru Mediafax și apoi ca Redactor-șef la diferite publicații Business to Business, precum și ca expert media, în trei proiecte europene: PHARE/SAPARD. Danielei îi puteți scrie pe adresa daniela.oancea@modernbuyer.ro