Se redeschide Pizza Hut Dorobanti, cu un design urban-industrial si preparate noi in meniu

0
198

Restaurantul Pizza Hut Dorobanti, primul deschis in Romania si cu o istorie de peste 20 de ani, se redeschide si isi asteapta clientii intr-un spatiu complet renovat, cu un design urban-industrial si modern, si preparate noi in meniu.

Noul meniu a fost dezvoltat cu ajutorul lui Chef Nico Lontras, bucatar profesionist, recunoscut si apreciat la nivel international. Astfel, pe langa preparatele cu care clientii sunt obisnuiti – paste sau pizza -, au fost introduse si optiuni precum: salata de pui cu ananas, burgeri, coaste sau taco.

De asemenea, barul de salata va fi mai mare si va oferi mai multe combinatii. Pentru desert, clientii vor putea opta si pentru banoffee, brownies sau waffles. Sortimentul de bauturi a fost, de asemenea, imbunatatit, pe lista adaugandu-se cocktailuri alcoolice si non-alcoolice.

“Sunt convinsa ca relansarea Pizza Hut Dorobanti va fi bine primita si ca restaurantul va deveni in scurt timp prima optiune atunci cand vine vorba despre locurile preferate pentru iesirile in oras cu prietenii.”, declara Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Romania.

Odata cu redeschiderea restaurantului, a fost lansat si contul de Instagram asociat @pizzahutromania, care va veni in completarea comunicarii din social media cu o noua directie de continut vizual. Pentru detalii, urmariti instagram.com/pizzahutromania/.

Sphera Franchise Group S.A. detine companiile care opereaza in sistem de masterfranciza brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell.

Pizza Hut a intrat pe piata din Romania in 1994, odata cu deschiderea primei unitati din Calea Dorobantilor, iar in prezent detine 21 de restaurante la nivel de retea.