Grupul Carrefour a redeschis al 11-lea magazin BILLA remodelat, in Bucuresti

980

Grupul Carrefour a redeschis al 11-lea magazin BILLA remodelat din Bucuresti, pe 14 septembrie 2017, in Promenada Shopping Center, Calea Floreasca, sector 1, Bucuresti.

Cu o suprafata de 1.168 m², o gama de 10.236 de produse si 33 de angajati, noul MARKET Bucuresti Promenada Mall isi asteapta clientii cu produse proaspete pana la o paleta imbogațita de produse alimentare si nealimentare pentru intreaga familie. Cele 4.000 de articole noi introduse in gama cuprind produse alimentare si nealimentare, incluzand atat articole permanente cat si articole sezoniere.

Noul magazin propune clientilor produse proaspete, refrigerate, mic dejun si sandvisuri – insula smoothie cu servire libera si cu o gama mai mare de fructe exotice, bar pentru salate cu autoservire, snacking, bacanie, mezelui si branzeturi interntionale, sortiment mai bogat in panificatie si patiserie, bauturi, cosmetice, detergeti si produse pentru intretinerea casei, electronice si electrocasnice mici.

De asemenea, noul Market Bucuresti Promenada Mall va oferi clienților o gama bogata de specialitați internaționale aromate si delicioase, precum: Carrefour Bio, Terre d’Italia si Reflets de France.

In Romania, Grupul Carrefour numara 300 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 211 supermarketuri (197 magazine ‘Market’ si 14 magazine Express Orange), 42 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro si 5 magazine Billa.