Schimbări în top managementul Ursus Breweries: Paul Barnett a fost numit președintele companiei. Dragoș Constantinescu a fost promovat în cadrul grupului Asahi Europe & International

Paul Barnett a fost numit președinte al Ursus Breweries, poziție pe care o va prelua oficial din luna iunie 2021. În același timp, Dragoș Constantinescu a fost promovat în rolul de Managing Director al diviziei care include Germania, Austria, Cehia și Slovacia, parte din grupul Asahi Europe & International.

Paul are o experiență dobândită în roluri precum vice-președinte de vânzări în cadrul sucursalei Asahi Europe & International din Cehia, șef al departamentului european de shopper marketing la SABMiller (Elveția), director regional de vânzări Asia Pacific la Johnson & Johnson (Singapore) și numeroase alte poziții din departamentele de vânzări, deținute în cadrul companiilor Johnson & Johnson și Nestlé în Australia. Paul a fost director general al Asahi Brands Europe (cu sediul în Republica Cehă), poziție din care a condus cu succes afacerile de export și a contribuit la creșterea acestora.

În cel mai recent rol al său, Transformation Director Europe, Paul a construit și implementat agenda de transformare a grupului Asahi Europe & International.

La rândul său, după mai bine de doi ani în rolul de președinte al Ursus Breweries și Managing Director Asahi Breweries Romania & Hungary, Dragoș Constantinescu a fost promovat ca Managing Director al diviziei care include Germania, Austria, Cehia și Slovacia, parte din grupul Asahi Europe & International.

Dragoș Constantinescu a fost promovat în cadrul grupului Asahi Europe & International

Dragoș s-a alăturat companiei Ursus Breweries în 2019, după o carieră de 16 ani în cadrul British American Tobacco, timp în care a ocupat diverse funcții, toate pe plan internațional. A lucrat în cadrul diviziei de export BAT din Amsterdam, a avut funcții de conducere la nivel național și regional în Marea Britanie, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia și Polonia. De asemenea, a supervizat zona de nord a Europei Centrale: Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria și Țările Baltice, acoperind diviziile Commercial și Electronic Cigarettes din aceste piețe.

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry și St. Stefanus, alături de marca de cidru Kingswood. În prezent, Ursus Breweries deține trei fabrici de bere: în Brașov, Buzău și Timișoara și o mini-facilitate de producție în Cluj-Napoca. Din 2017, Ursus Breweries face parte din Asahi Europe & International.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here