Salon Internațional pentru Agricultură (SIA) la Porte de Versailles, Paris

392

Cea de-a 55-a ediție a Salonului Internațional pentru Agricultură (SIA), eveniment organizat anual la Paris, și-a deschis porțile sâmbătă, 24 februarie 2018 și va rămâne deschis până pe 04 martie 2018. Tema SIA de anul acesta este „Agricultura: o aventură colectivă”. Evenimentul atrage anual circa 30.000 de specialiști din domeniul agricol și agroalimentar care au oportunitatea de a consolida relații comerciale și a dezvolta altele noi.

Între 630.000 și 650.000 de vizitatori sunt așteptați la Centrul Expozițional Porte de Versailles din Paris în cadrul ediției 2018 a Târgului Agricol, care are loc în perioada 24 februarie-4 martie.

„Aceasta este o întâlnire anuală, care are o componentă educațională fundamentală; un loc ideal pentru specialiștii din agricultură pentru a-și etala cunoștințele profesionale și know-how-ul și, de asemenea, pentru a dezbate problemele actuale ale sectorului”, a declarat Valérie Le Roy, directorul Salonului Internațional Agricol (SIA).

Cel mai mare eveniment agricol european este organizat pe patru secțiuni mari: zootehnie, legume și culturi, produse cu specific din regiunile franceze și din întreaga lume, precum și furnizori de servicii și soluții pentru agricultură. Peste 1.000 de expozanți vor reprezenta aceste secțiuni pentru profesioniști, instituții și publicul larg.

Cei 373 de expozanți adunați în Pavilionul 3, inclusiv 90 de producători care au câștigat medalii la ediția din 2017 a Concours Général Agricole, precum și candidații de anul acesta la același premiu îi așteaptă pe vizitatori să descopere peste 12.000 de specialități terroir. 18 restaurante s-au angajat să ofere vizitatorilor meniuri alcătuite în principal din materii prime locale. Vor exista cel puțin 15 spații de degustare din produsele terroir expuse în cadrul pavilionului 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here