S-a lansat Packhelp – platformă online care oferă ambalaje comerciale personalizate

Packhelp, un start-up polonez clasat pe locul 1 în raportul Deloitte Technology Fast 50 datorită creșterii sale de + 9,077% în 2020, lansează pe piața din România platforma sa online care oferă clienților ambalaje comerciale personalizate.

Packhelp este o platformă online care permite brandurilor să își comande și gestioneze produsele de ambalare prin intermediul unui software inovator, a unei rețele internaționale de furnizori și a unor experți de top din industrie.

Scopul platformei este să sprijine dezvoltarea întreprinderilor mici în procesul de adaptare la o piață dificilă în care colaborările sunt esențiale, și să răspundă cererii crescute de ambalaje din regiune.

Brandul aduce inovație pe piața din România prin oferirea unui număr record de cantități minime de comandă, putând prelua comenzi de loturi mici de minimum 30 de articole, dar poate onora și solicitări mai complexe.

Conectând branduri de orice mărime cu furnizori de ambalaje din întreaga Europă prin intermediul unui software inedit, editorul online permite crearea de ambalaje personalizate în câteva minute, ce sunt livrate în doar câteva zile.

Packhelp înțelege impactul standardelor sustenabilității globale asupra industriei ambalajelor, așa că le oferă clienților săi opțiunea de a alege materiale sustenabile și a face comenzi personalizate.

Astfel, compania poate oferi cotații instantanee, făcând procesul la fel de ușor ca orice cumpărătură online. Serviciile sale includ și oferirea de accesorii de ambalare, cum ar fi bandă adezivă, cutii de transport, pungi, felicitări cu mesaje de mulțumire și multe altele, funcționând ca un partener unic pentru toate cerințele de ambalare, indiferent dacă este vorba de o cutie de vin, o geantă sau un pachet pentru integrarea în echipă a noilor angajați.

Pentru fiecare țară nouă în care se extinde, Packhelp colaborează cu artiști locali pentru a crea noi modele de ambalaje. În cazul României, compania a optat să colaboreze cu Sebastian Pren.

Peste 35.000 de mărci din întreaga Europă au ales Packhelp ca partener de ambalare, datorită noilor sale standarde de colaborare introduse pe piață.