Românul Bogdan Ion devine COO al EY, regiunea CESA

Bogdan Ion, Country Managing Partner al EY România, a preluat, începând din iulie 2018, și funcția de Chief Operating Officer (COO) a noii regiuni EY CESA, care include Europa Centrală și de Sud-Est și Asia Centrală și cuprinde 31 de țări.

Bogdan Ion, s-a alăturat EY în 2006 și a preluat funcția de Country Managing Partner al EY România din iulie 2011. Experiența lui acoperă o gamă largă de servicii de audit și consultanță pentru companii locale și multinaționale.

Bogdan Ion este membru al Asociației Contabililor Experți Autorizați (ACCA) din Marea Britanie, al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR) și al Camerei Experților Contabili și Contabililor din România (CECCAR). A fost membru al consiliului de administrație al AmCham în România pentru o perioadă de cinci ani și membru al

Consiliului de administrație al UN Global Compact România. Din 2011, Bogdan Ion este și membru al consiliului de conducere al Junior Achievement Romania, lider mondial în dezvoltarea abilităților antreprenoriale pentru tineri.