Investiție de 400.000 de euro în noua unitate Taco Bell din ParkLake, București

485

Sphera Franchise Group, cel mai mare grup din domeniul food service din România, deschide mâine, 12 iulie, noul restaurant Taco Bell din centrul comercial ParkLake Shopping Center, din București. Cu o suprafață de 225 de metri pătrați şi o investiție de 400.000 de euro, aceasta este cel de-al treilea restaurant Taco Bell din țară.

Sphera Franchise Group va continua extinderea rețelei Taco Bell prin deschiderea de noi spații, atât în capitală, cât și în alte orașe din România – primul dintre acestea, în curând, în Constanța.

„Numeroasele mesaje și feedback-uri primite de la fanii din întreaga țară ne motivează să continuam extinderea, prin deschiderea de noi  unități, atât în capitală, cât și în alte orașe din România – primul dintre acestea, în curând, în Constanța”, a anunțat Mark Hilton, CEO Sphera Group.

Noul restaurant Taco Bell, situat la etajul 1 al centrului comercial ParkLake, urmează design-ul Global Explorer, cu 54 de locuri la mese de tip Hub Tables sau Low Couch Seating. În plus, în restaurant există free wifi și prize pentru încărcarea telefonului sau a tabletei.

Deschiderea restaurantului Taco Bell din ParkLake Shopping Center a creat și 30 de locuri de muncă, printr-o echipă de specialiști antrenați în gestionarea comenzilor și prepararea deja celebrelor Crunchy Taco, Cheesy Bacon Fries Burrito, Quesadilla, Crunchwrap Supreme sau Nachos Supreme.