Investiție de 400.000 de euro în noua unitate Taco Bell din ParkLake, București

0
99

Sphera Franchise Group, cel mai mare grup din domeniul food service din România, deschide mâine, 12 iulie, noul restaurant Taco Bell din centrul comercial ParkLake Shopping Center, din București. Cu o suprafață de 225 de metri pătrați şi o investiție de 400.000 de euro, aceasta este cel de-al treilea restaurant Taco Bell din țară.

Sphera Franchise Group va continua extinderea rețelei Taco Bell prin deschiderea de noi spații, atât în capitală, cât și în alte orașe din România – primul dintre acestea, în curând, în Constanța.

„Numeroasele mesaje și feedback-uri primite de la fanii din întreaga țară ne motivează să continuam extinderea, prin deschiderea de noi  unități, atât în capitală, cât și în alte orașe din România – primul dintre acestea, în curând, în Constanța”, a anunțat Mark Hilton, CEO Sphera Group.

Noul restaurant Taco Bell, situat la etajul 1 al centrului comercial ParkLake, urmează design-ul Global Explorer, cu 54 de locuri la mese de tip Hub Tables sau Low Couch Seating. În plus, în restaurant există free wifi și prize pentru încărcarea telefonului sau a tabletei.

Deschiderea restaurantului Taco Bell din ParkLake Shopping Center a creat și 30 de locuri de muncă, printr-o echipă de specialiști antrenați în gestionarea comenzilor și prepararea deja celebrelor Crunchy Taco, Cheesy Bacon Fries Burrito, Quesadilla, Crunchwrap Supreme sau Nachos Supreme.